Даниела Колева във фотосесия за списание Coiffure Beauty

Силвия Тодорова

Даниела Колева във фотосесия за списание Coiffure BeautyКрасивата и сладкодумна водеща на предаването „Часът на мама” - Даниела Колева - е специален гост на страниците на ноемврийския брой на списание Coiffure Beauty. Специално за представянето в луксозното коафьорско издание Даниела Колева засне фотосесия с прически на Вили Боршукова, която се погрижи и за перфектния грим на водещата.

В интервюто за списание Coiffure Beauty Даниела прави извода, че: „Щастливите деца се отглеждат от позитивни, спокойни и усмихнати майки”, но отбелязва също така, че в „Часът на мама” често гостуват и татковци. Като основна цел на предаването водещата определя това да научат своите верни почитатели и от двата пола да говорят открито за проблемите си.

Самата Даниела казва, че не изпитва трудност да споделя собствените си преживявания и проблеми, защото всичко, което й се е случило е човешко и няма от какво да се притеснява. „Фактът, че си преодолял егото или комплексите си и не ги криеш, означава, че си станал достатъчно силен, за да погледнеш живота очи в очи и да не се страхуваш.”, допълва телевизионната водеща.

Даниела Колева във фотосесия за списание Coiffure BeautyДаниела Колева във фотосесия за списание Coiffure Beauty

Гост на предаването „Часът на мама” е и Вили Боршукова, която открито споделя своята история за борбата с рака, в която е изключително важно човек да вярва, да се харесва и да се обича. Разбира се, като специалист в областта на фризьорството тя  дава на зрителите и много ценни съвети за женската красота.

Освен итервюто с Даниела Колева на страниците на новия брой на Coiffure Beauty всеки, който желае, ще може да се информира и за най-новите тенденции в областта на коафьорството, света на здравето и красотата.

Даниела Колева във фотосесия за списание Coiffure Beauty

Снимки:

1. Даниела Колева на корицата на новия брой на списание Coiffure Beauty
2. –  3. Даниела Колева във фотосесия за списание Coiffure Beauty
4.  Даниела Колева и Вили Боршукова

Фото © Божидар Марков

Четете повече във Fashion Lifestyle Magazine