Вяра Георгиева ще облича Мира Добрева за предаването "Денят отблизо"

Силвия Тодорова

Дългогодишният телевизионен журналист в БНТ и водещ на националните новини – Мира Добрева – се довери на дизайнерката Вяра Георгиева за своята екранна визия в предаването „Отблизо”.

Подчертаната, но не натрапчива елегантност на дрехите, е спечелила вниманието на Мира Добрева, известна като една от най-добре облечените и стилни жени в телевизионния ефир. През изминалия уикенд Мира беше облечена за първи път с тоалети на Вяра и посрещна зрителите на предаването „Отблизо” с дизайнерска визия от FEDE fashion studio.

Вяра Георгиева ще облича Мира Добрева

Вяра Георгиева ще облича Мира Добрева Партньорството, което вече е факт, е резултат от спонтанно породеното взаимно харесване, припознаване и допълване. Мира Добрева и нейната колежка Стела Арищиева ще бъдат всяка събота и неделя на екран с тоалети от casual линията на FEDE fashion studio. Дизайнерката Вяра Георгиева отбелязва, че дрехите от тази всекидневна линия са: „за дамите, които търсят стил, нещо за работа, но много артистично, да бъде пипнато, дизайнерско, българско и качествено”.

Фактът, че именно Вяра Георгиева ще се грижи за гардероба на Мира Добрева и Стела Арищиева е напълно в унисон с концепцията на предаването да извежда на преден план добрите новини и да представя добрите лица. Младата българска дизайнерка е вече с утвърдено име в страната, с признание и сериозен опит на международната модна сцена...

Вяра Георгиева ще облича Мира Добрева

Снимки:

1. Мира Добрева и Вяра Георгиева в бутика на FEDE fashion studio по време на избора на първите тоалети за предаването „Отблизо”.

2. Мира Добрева с тоалет на дизайнерката Вяра Георгиева в студиото на предаването „Отблизо”.

3. Стела Арищиева и Вяра Георгиева в бутика на FEDE fashion studio

4. Мира Добрева, Вяра Георгиева и Стела Арищиева (от ляво на дясно)

Фото: © Иван Коловос за FEDE fashion studio

Вяра Георгиева ще облича Мира Добрева

Чети повече във Fashion Lifestyle Magazine