Абсолютен комфорт с новата колекция на Sloggi

Силвия Тодорова

Призната като лидер по продажби на ежедневно бельо на световния пазар, марката sloggi и този сезон ни предлага стилна колекция бельо, която ще задоволи и най-претенциозните изисквания. Комфортът е абсолютен приоритет и използваните материи – от  нежен микрофибър до супер мек памук с добавка на ликра, както и майсторската изработка, са гаранция за това. 

Абсолютен хит при дамите е така нареченото „невидимо бельо” – почти без шевове и с лазерно изрязани краища то прилепва плътно към тялото и изчезва под дрехите. Есенната колекция предлага както нова гама актуални за сезона цветове, така и нови кройки като сутиена със скрит банел sloggi Light WDPM, който извайва бюста и може да се носи и без презрамки. За романтично настроените момичета е серията sloggi Bloomy World, в която красиво се съчетават десен с флорални мотиви и галон в контрастен цвят.

Абсолютен комфорт с новата колекция на Sloggi

Абсолютен комфорт с новата колекция на Sloggi

Акцент в мъжката колекция за сезона са двойните опаковки, които улесняват пазаруването, тъй като предлагат различни цветови варианти на една и съща кройка на добра цена. За почитателите на класиката са подходящи sloggi men Exclusive и sloggi men Start, които съчетават модели в тъмни тонове и стилно райе с красив брандиран колан. А за модно изкушените е серията sloggi men Vintage – слипове в 2 контрастни цвята със щампирано лого върху тях.

Абсолютен комфорт с новата колекция на Sloggi

Бельото sloggi се предлага в магазините на Тriumph.

www.triumph.com
www.sloggi.com
www.helloday.com

Снимки:
1. sloggi Bloomy World
2. sloggi Light WDPM
3. sloggi men Exclusive

Фото: © sloggi

Чети повече във Fashion Lifestyle Magazine