Мисис България Паолина Петракиева представя новите тенденции в грима

Мисис България Паолина Петракиева представи най-новите тенденции в грима за новия сезон в стилна фотосесия. Естественото и загадъчно излъчване на една от най-красивите омъжени българки, се вписа напълно в концепцията за аристократичен грим, присъща на благородническата класа през средновековието, но актуална и днес.

На мода са порцелановата кожа, диамантено-червените устни, натуралните и топли нюанси за очите. Класическото ярко червено червило отстъпва на по-тъмното бургундско до почти кафяво. Ефектна алтернатива е лилавият цвят, но не нежното люляково, а по-наситеното цикламено и патладжанено. Важно е да знаете, че когато избирате подобно червило, акцентът е върху устните, а очите трябва да бъдат много леко гримирани в натурален цвят.

Тенденции в гримаТенденции в грима

В ежедневието модерно и практично си остава естественото излъчване – ефирен фондьотен, воал от пудра за матиране на недостатъците, очите и устните в пастелни тонове. Тайната е в умереното количество и точно подбраните цветове, като за есен 2012 особено актуални са прасковените, коралови и карамелени оттенъци. Правилото е да слагате от една и съща гама на очите, скулите и устните.

Тенденции в гримаТенденции в грима

Що се отнася до специалните поводи, опушените очи винаги са на мода – този сезон стандартната основа от черно, сиво и кафяво е облагородена с лилав, кралско син и зелен металик. Вълшебна нотка е и романтичната очна линия, която трябва да бъде прецизно нанесена. През деня, нежност на макиажа придават перлените сенки в бяло и сребърно или златисто, които отварят окото. В допълнение, не забравяйте най-силните си оръжия – вашата усмивка, чар и настроение! Паолина Петракиева е едно от рекламните лица на Bridal Fashion.

Тенденции в гримаТенденции в грима