Ирина Шайк в ексклузивна фотосесия за Pronovias

Част от колекция 2013 е в бутици Bridal Fashion

Физическата богиня Ирина Шайк за втора поредна година е лице на испанския гигант Pronovias. Фотосесията на колкеция 2013 бе заснета в най-романтичния град на света - Венеция, който буквално бе завладян от разкошните тоалети на марката, обичана в цял свят и представяни  от една от най-красивите жени на планетата.

Ирина представи тоалетите на Pronovias, Manuel Mota и Elie Saab в двореца на доджите, на площад „Сан Марко”, на гондола, на балконите на замъка, а Венеция бе изключително гостоприемна за събитието, продължило една седмица.

Ирина Шайк в ексклузивна фотосесия за PronoviasИрина Шайк в ексклузивна фотосесия за Pronovias

Kолекция 2013 e с поглед към 50-те години, но с изключително модерна визия, неповторимa и завладяващи, на която не може да се устои.

Линията е елегантна, стилът е изчистен, а булката е модерна принцеса, римска богиня, венецианска графиня, нежна фея или романтичка, завладяна от цветята в кралските градини.

Ирина Шайк в ексклузивна фотосесия за PronoviasИрина Шайк в ексклузивна фотосесия за Pronovias

Ирина Шайк в ексклузивна фотосесия за PronoviasИрина Шайк в ексклузивна фотосесия за Pronovias

Ирина Шайк в ексклузивна фотосесия за PronoviasРоклята на 2013 г е изключително лека. Материи като тафта и сатен са аут от новата колекция.Тя е с илюзионен обем, който се постига с фините копринени материи, бамбула и мантила, създадени в лабораторията на фирмата. Колекцията е вдъхновена от цветните градини на кралете и принцесите в Европа. Официалните тоалети на  Fiesta 2013 са ефирни, елегантни и с интересни съчетания на материи. Цветовете на летните алкохолни коктейли и цветята присъстват в колекцията. На почит е дантелата, която е много нежна и се съчетава с всички цветове. Тоалетите са поръчани в единични бройки, на най-добрите цени в  бутици Bridal Fashion - двоен премиум дилър на марката и единствената фирма в Европа с този статут.

Всички налични рокли от колекция 2012 на марката са на преференциални цени.

Снимки:

1. - 7 . Ирина Шайк в ексклузивна фотосесия за Pronovias