Хелена Кристенсен с нови модели бельо за Triumph

Силвия Тодорова

Хелена Кристенсен с нови модели бельо за TriumphНа бляскаво събитие в Лондон на 13 септември беше представена новата луксозна колекция Triumph Essence Пролет-Лято 2013. Хелена Кристенсен е дизайнер на част от моделите от колекцията – резултат от успешното партньорство между супермодела и марката Triumph Essence.

"Хелена Кристенсен за Triumph” е част от луксозната колекция на марката и е доказателство за нестандартни идеи и проекти с богато въображение, съчетаващи авангардно и модерно, които се вписват перфектно в идеята на марката.

В своето дизайнерско амплоа Хелена Кристенсен беше подкрепена от знаменитости, приятели и модни експерти. Сред гостите на грандиозното представяне на колекцията бяха представители от елита на модната индустрия като Матю Уилямсън, Алис Темпърли, Джоди Кид, както и олимпийският златен медалист Грег Ръдърфорд.

Хелена Кристенсен с нови модели бельо за TriumphЛидерът на бельо Triumph осигурява официално и бельото за модните дефилета по време на седмицата на модата в Лондон, в рамките на която се проведе и самото събитие.

Моделите от колекцията ще бъдат в магазините на Triumph от януари 2013.

Снимки:
1. Супермоделът Хелена Кристенсен
2. Хелена Кристенсен и Матю Уилямсън
Фото: © Triumph

www.triumph.com
www.triumph-inspirationaward.com
www.facebook.com/inspirationaward