Колекция 2013 на ENZOANI е вече в бутици Bridal Fashion

* Ексклузивната Black Label 2013 също очаква почитателите на марката

Най-новата колекция 2013 на Enzoani очаква бъдещите булки с разкошни модели в няколко различни концепции за сватбения ден. Високото качество на материите и изработката ще впечатли всяка дама с вкус и внимание към детайла. Колекцията е създадена с поглед към 50-те години, но посветена на модерната жена, която може да избира  различни визии - съвременна принцеса, градски шик, супер модерна,  нежна и горска фея.

Колекция 2013 на ENZOANI

За клиентите в най-ексклузивните бутици на марката в света, какъвто е и Bridal Fashion  е създадена колекцията Black Label 2013. Тоалетите Black Label  са изработени от най-фините материи - естествена коприна, микадо, дюпион, френска дантела. Тя е Haute Couture и е първата по рода си в семейството на Enzoani. Специално за българските клиентки тоалетите от тази колекция са на преференциални цени, решение на мениджмънта на компанията. Black Label няма да бъде представена в официалния сайт на марката, но клиентите ще могат да я видят на място в бутици Bridal Fashion.

Колекция 2013 на ENZOANI

Парис Хилтън, Ева Лонгория, Кремена Халваджиян, Десислава Спасова са част от булките, които са обличали Enzoani на сватбения си ден. Почитателки на официалните тоалети -  Love by Enzoani са Никол Шерцингер, Пола Абдул, Дита фон Тийз, ненадминатата световна шампионка на висок скок  и шеф на БОК  - Стефка Костадинова,  Мисис България 2010 – Паолина Петракиева, Мисис Европейски Съюз – 2010 – Елена Караколева, Мисис България 2007 – Екатерина Дунева,  Мисис Баба 2010 – Капка Амзина, бизнес дамите – Петя Славова, Албена Йорданова, Весела Барбукова,  Гергана Ташкова и много други.

Колекция 2013 на ENZOANI

Подмарките на Enzoani – Beautiful и Modeca ще очакват клиентите в бутиците на Holiday sona в София и Варна (La Sposa) и Princess Fashion Studio в София и Благоевград.

Колекция 2013 на ENZOANI

Колекция 2013 на ENZOANI

Колекция 2013 на ENZOANI