Дитер Кайзер показа последните световни тенденции във фризьорството

За  поредна година Дитер Кайзер - международен посланик на Schwarzkopf Рrofessional за Централна и Източна Европа, Средния Изток и Северна Африка, демонстрира пред отбрана публика и клиенти на марката в  България последните световни тенденции във фризьорството. На организирания семинар бяха показани най-новите техники и цветове за боядисване, тенденции в подстригването както и официални прически. Заедно с Дитер на сцената излязоха топ коафьорите на Schwarzkopf Рrofessional  от България: Жоро Петков, Полина Боевска и Веселин Богданов.

Schwarzkopf РrofessionalSchwarzkopf Рrofessional

Тенденциите, които представи звездният екип бяха разделени  в 4 основни групи характеризиращи най-новото за предстоящият сезон - Neo Couture, Eссentric Heritage, 60’s twist  и Orientаl Еxpress! Това са съвременните тенденции в подсрижки и боядисване, които марката разработва след специален подбор от най-актуалните визии от  модни подиуми, които екип от световно подбрани професионалисти преобразяват в прически, които могат да бъдат приложени в салоните и които могат да станат част от ежедневната работа на фризьорите по цял свят.

Schwarzkopf РrofessionalSchwarzkopf Рrofessional

Към звездният екип се присъедини и младият талант известен като първият Еко дизайнер в България - Евгени Петков-Eugenio, който е и дизайнер на облеклата за семинарите на Schwarzkopf Professional в цяла Европа от 5 години насам. Наред с най-актуалното в косите които представиха екипът на Schwarzkopf Professional, гостите имаха удоволствието и да видят част от последната колекция на Евгени Петков.  Със семплото название Ovals, колекцията обединява в себе си класически силуети, комбинации на различни структури на материалите, ретро полъх, съчетан с модерно излъчване!

Schwarzkopf РrofessionalSchwarzkopf Рrofessional

Официалните прически подготвени в унисон с четирите модни насоки на Essential Looks Есен-Зима 2012 бяха предтсавени от моделите на Визаж, сред които и Мис България 2012 - Габриела Василева! Модерната визия на моделите бе допълнена от очарователният грим на Artdeco с гримьор Диана Стоянова!

Снимки: Георги Малев