Елегантни линии и женствени детайли в новата колекция adidas by Stella McCartney за есен-зима 2012/2013

adidas by Stella McCartney навлиза в сезон есен-зима 2012/2013 с колекция, включваща високи технологии, графични силуети и безшевни детайли. С безупречното сливане на технология и стил, колекцията дава спортен старт за сезона предлагайки вдъхновяващи и отличителни тоалети в категории Бягане, Фитнес, Тенис и Зимни спортове.

Тенис гамата този сезон се отличава със структурни силуети с акценти от прозрачни материи и детайли, заимствани от бельото. Смели цветове съчетани с модерни ръчни шевове и смесени текстури създават ярък контраст, който очертава контурите на атлетичното тяло. Фини елементи и нежни плисета, вдъхновени от корсета добавят нов обрат с цветни материали за модерен спортен изглед. Свежи потници и поли с технология CLIMALITE® сливат модата с класическа чувственост, а традиционната рокля за тенис е секси, графично обновена. Каролин Вознячки, ексклузивно лице за adidas by Stella McCartney, игра с Performance рокля на Откритото първенство в САЩ през август, и привлече внимание към спортния си нюх с невероятна черна рокля по време на нощните мачове.

adidas by Stella McCartney за есен-зима 2012/2013

adidas by Stella McCartney за есен-зима 2012/2013

Линията също така предлага и уникален набор от артикули в категории Бягане и Фитнес. Динамични контрасти се сливат със силно изразени принтове от 90-те оцветени в меко розово и гълъбово сиво; бледи ивици и дизайн визуализиращ пера се съчетават със свирепи задимени щампи и смели черни акценти. Наслоените компоненти в колекцията носят стилния подпис на Стела за една модерна визия преминаваща от топло към студено, с мека фланелка допълнена от неопрен и вълнена мрежа. Перфектно изработените компоненти в колекцията се характеризират с технология ClimaLite® за извличане на максимална полза, разширяване обхвата на движение и устойчивост при атмосферни влияния. Акцентите включват Image Parka, Performance 7/8 Tight в пепел от рози и черно и Performance Tank в розово и черно.

adidas by Stella McCartney за есен-зима 2012/2013adidas by Stella McCartney за есен-зима 2012/2013

Гамата Зимни спортове за сезон есен-зима 2012/2013 съдържа модели с графични принтове и чисти бели и черни линии. Контрастираща с ярки мандаринени акценти като якето Light Ski Jacket в смели червени, черни и бели интегрирани раздели то носи усещане за спортен лукс по склоновете с естетика присъща за модния подиум. Други цветови дизайни предлагат кобалтово син и лимонено жълт цвят на задимен сив фон, завършващи цялостния шик ски облик по пистите. Основните детайли включват жилетки две в едно за многофункционална употреба и високотехнологична подплата с CLIMAWARM ® и CLIAMPROOF STORM ® изолиращи топлината на тялото при екстремни условия за оптимална топлина и комфорт. Акцентите включват якето Ski Performance Loose Jacket в кобалтово син и жълт цвят, панталоните Ski Slim Pant в тъмно сиво и шапката Ski Hooded Fleece в черно.

adidas by Stella McCartney за есен-зима 2012/2013adidas by Stella McCartney за есен-зима 2012/2013

Колекцията продължава да предлага стилни опции за Голф и Йога, както и линията Weekender и Essentials.

Колекцията включва и високо качествени обувки и удобни аксесоари; всеки продукт естетически отразява стила на adidas by Stella McCartney и в същото време осигурява специфичните за него ползи.

adidas by Stella McCartney за есен-зима 2012/2013adidas by Stella McCartney за есен-зима 2012/2013

"Малката черна рокля" в Тенис гамата е допълнена от обувки Sebellica - специална версия на култовия модел Barricade VI в колекция adidas by Stella McCartney. Те предлагат стабилност и сигурност на крака при внезапни движения и промяна на посоката. Драматичното облекло за нощния мач на Каролин се допълва и с черна козирка и чанта за оптимален стил на корта.

аdizero обувките в категория Бягане предлагат супер лека технология за трансфер на енергия и силен преход, изразяващ се с вдъхновение от модния подиум от найлонова прозрачност и практическа конструкция. С помощта на adiPRENE™ се осигурява комфорт и дишане на крака, а miCoach технологиите дават стилизирани рефлекторни панели и енергични цветове. adipure стиловете с вграден PureMotion създават втори ефект за кожата при бягане, изразяващ се в естествено движение за неограничен спринт; ултрамодерна, печатана PU горна част отразяваща поразителния ефект на футуристичната мода.

adidas by Stella McCartney за есен-зима 2012/2013adidas by Stella McCartney за есен-зима 2012/2013

Иновативни аксесоари с чисти, женствени черти в дизайна довършват облика, с прозрачни раници и чантички за кръста, предлагащи функционални но и модерни щрихи. Шапки и каскети в шербет жълто и кобалтово синьо определят цветовите акценти.

Стиловете във Фитнес категорията са снабдени с adipure технология, която гарантира максимална гъвкавост и неограничено движение. Гъвкави подметки и наподобяващи чорап конструкции гарантират ниско-профилност, за комфорт и повишена мобилност. Формата им следва анатомията на стъпалото, което дава усещане като за бос крак. Моделът Thuia Ballerina изпъква в неутрални и неонови цветове, а минималистичният му дизайн е изключително подходящ за йога и танци.

adidas by Stella McCartney за есен-зима 2012/2013

Ултрамодерни ватирани материи и нежно структурирани контури характеризират селекцията от чанти в Фитнес гамата. Сивият и монохромен цвят се сливат с ярко синьо и бонбонено розово, с контрасти на цветовете и текстурите за един нов игрови стил при чантите. Йога килимчетата в сив и розов цвят се присъединяват към деликатните вълнени калци около глезена, за да завършат цялостния облик на визията.

Обувките в категория Зимни спортове - Prunus Boot и водоустойчивите Kattegat Boot, са проектирани с технология adiPRENE™ за здравина и устойчивост при атмосферни влияния. Цветовите нюанси на моделите допълват черно-бялата палитра на облекло в колекцията, с ивични детайли и сложни линии.

Вълнени шапки без периферия, променящи формата си ръкавици без пръсти и ленти за коса в меко опушен сив и черен цвят, допълват чантите за кръста и ски ръкавиците, за да придадат завършен и шикозен вид на ски облика.