Представиха претендентките за Мис Варна 2012

За осма поредна година Агенция  VIP Fashion Group е организатор и продуцент на най-престижния конкурс за красота в региона - МИС ВАРНА, който се провежда под егидата на Община Варна. По традиция 24-те претендентки за титлата МИС ВАРНА`2012 бяха предварително представени на варненската общественост и медиите. Това се случи в екстравагантната обстановка на Planet club, където красавиците дефилираха по бански костюми и бяха индивидуално представени.

Мис Варна 2012

От 10 август стартира и интернет гласуването на www.missvarna.com,  а участничката с най-голям вот ще получи титлата МИС ИНТЕРНЕТ - ВАРНА 2012.
Медиите също ще си изберат своя фаворитка, която ще носи приза МИС МЕДИЯ ВАРНА 2012.

Грандиозният спектакъл ще се проведе на 18 август в Гранд Хотел Варна, а специален гост и изпълнител ще бъде Миро.

Мис Варна 2012

МИС ВАРНА 2012 се осъществява със съдействието на Farmnet, MALL Varna,  Grand Hotel Varna, както и на официалните медийни партньори на събитието: BG радио, радио NRJ и Вероника, ХАЙЛАЙФ, вестник – „Черно море”, списание „Грация“, както и интернет сайтовете – www.fashion.bg, www.ViewSofia.com, www.topmodel.bg, www.moreto.net, www.varnautre.bg, www.ydara.com, www.yep.bg, www.varna24.bg и www.dnesplus.bg, www.him.bg и www.dami.bg.