Зъбите са най-привлекателната част на мъжете според Бар Рафаели

Зъбите са най-привлекателната част на мъжете според Бар РафаелиБар Рафаели твърди, че красивата усмивка "с хубави зъби е най-привлекателната черта" на противоположния пол.

Супермоделът, която оглави класацията на сп. "Максим" за 100-те най-горещи красавици, заяви, че зъбите на мъжете са от изключително важно значение за нея. "Зъбите са първото нещо, което забелязвам. Със сегашните ортодонти не разбирам защо хората не си ги оправят", казва манекенката в интервю за септемврийския брой на списанието.

27-годишната Рафаели в момента има връзка със сноубордиста Шаун Уайт и също така изисква от мъжете да не се правят на прекалено "готини". "Ако някой е забавен, той трябва да каже нещо забавно. Ако някой е сладък и мил, той трябва да говори по този начин. Просто бъдете себе си. Онзи ден бях на летището и имаше едно хубаво момче, което видях, че ме гледа. Но вместо да се приближи до мен, той наведе глава и започна да пише SMS, сякаш искаше да ми каже: "О, дори не те видях!". Ако наистина беше готин, просто трябваше да бъде себе си и да ме заговори", споделя Бар.

Тя обаче признава, че рядко получава покани за излизане. "Мисля, че отчасти причината е, че не си падам много по това. Обикновено снимам фотосесия или си лягам рано. Нямам възможност да срещам хора, различни от бизнесмените в самолетите. Всички те обаче са женени и много по-възрастни от мен", допълва Рафаели. БГНЕС