Наталия Водянова отново е лице в рекламната кампания на Стела Макартни

Наталия Водянова отново е лице в рекламната кампания на Стела МакартниБританската дизайнерка Стела Макартни отново избра Наталия Водянова за лице на новата си рекламна кампания.

Руската манекенка ще бъде лице на есенната кампания на дизайнерката, в която ще бъде преплетено чувство за хумор, както разкри самата Стела. Наталия позира, облечена в еластична къса рокля и държи чанта от крокодилска кожа.

"Опитахме да създадем забележителен, запомнящ се образ, който да излиза от страницата и да улавя енергията на колекцията, така че Наталия е човекът", сподели Макартни пред сайта WWD. 30-годишната манекенка ще се завърне за третия си пореден сезон като лице на модната марка. Фотосесиите за рекламната кампания били заснети в Лондон от Мерт Алас и Маркъс Пигот.

Макар Стела да се вълнува много за предстоящата си рекламна кампания, в момента тя е най-силно развълнувана от облеклата на британския олимпийски тим, които сънародниците й носят по време на игрите в Лондон.

Дизайнерката споделя, че й е било трудно да направи едновременно стилни и практични екипи и трябвало да вложи много време и усилия, за да успее да изпълни задачата. "Започнах процеса с разговори със самите спортисти, като им задавах въпроси и вникнах в психологическата страна на облеклата, които носят на състезание. Те всички ми казаха, че начинът, по който изглаждат, оказва влияние върху представянето им. Ние всички забравяме, че спортистите също са нормални хора и точно както аз или вие, се чувстват различно, когато знаят, ще изглеждат добре", сподели Стела. БГНЕС