Пенелопе Круз е новата звезда в календара на Campari за 2013

 

Пенелопе Круз е новата звезда в календара на Campari за 2013Днес Campari® официално разкри Пенелопе Круз като звездата на календара на Campari за 2013 г. Снимките ще бъдат заснети от работещия в Париж моден фотограф Кристиан Шулер. Красивата испанска актриса, носителка на Оскар, поема водещата роля в изданието за 2013 г., с което става 14-тата звезда, представена в световноизвестния календар.

Пенелопе, която е първата испанска актриса в историята, получила наградата на Академията, следва по стъпките някои от най-елегантните жени в света, украсявали предишните календари на Campari, сред които Салма Хайек, Ева Мендес, Джесика Алба и Мила Йовович. Испанската красавица е участвала във филми като „Вики, Кристина, Барселона”, „Завръщане”, „Карибски пирати” и „Не мърдай”.

За представянето си в календара на Campari 2013 г. Пенелопе Круз коментира: „Календарът на Campari работи неизменно с талантливи и творчески екипи и фотографи, за да пресъздаде образи от световна класа. За мен беше истинско удоволствие да участвам в този проект за една от най-известните марки, която освен това има и толкова забележителна история. Наистина съм убедена, че любителите на Campari по света ще харесат образите, когато видят завършения календар, темата сама по себе си е емоционална, пленителна и шик.”

Пенелопе Круз е новата звезда в календара на Campari за 2013

Кристиан Шулер е последният фотограф, който снима известния календар на Campari в неговото 14-то издание. Кристиан ще покаже отличителния си стил и способността да надминава границите на творческа фотография, за да създаде драматични образи, които ще съставляват календара на Campari за 2013 г.

Пенелопе Круз е новата звезда в календара на Campari за 2013

Работещият в Париж Кристиан започва кариерата си с обучение по моден дизайн с Вивиан Уестууд и фотография с Ф.К.Гундлах в Университета за изящни изкуства в Берлин. Поел по пътя на фотографията, Кристиан продължава да бележи силни изяви, като неговите творби са включвани в множество модни списания като: Vogue Гърция, Harper's Bazaar и GQ. Първата му книга „90 дни, една мечта” (90 Days, One Dream) е публикувана през 2010 г. и печели сребърен медал на Deutscher Fotobuchpreis през 2011 г.

Окончателните снимки от Календара и чаканата тема за 2013 г. ще бъдат разкрити на официално светско събитие, което ще се състои в Милано през есента на 2012 г.

Пенелопе Круз е новата звезда в календара на Campari за 2013