Нов аромат ще помага за свалянето на килограми

Нов аромат ще помага за свалянето на килограмиОт модни диети до причудливи устройства, стотици са продуктите, за които се твърди, че помагат за отслабване.

Последната реклама на продукт за отслабване идва във формата на флакон на парфюм. "Prends–moi" е първият в света аромат за отслабване, създаден от френската парфюмерийна къща Роберте. Създателите му твърдят, че парфюмът е замислен да "топи килограми с удоволствие" и се основава на ароматерапевтично и неврокозметично изследване.

Ароматът съдържа съставки, които освобождават В-ендорфини, намиращи се в кожата, и "посланието за удоволствие" се предава към мозъка, предизвиквайки усещане за щастие и нарастване на удовлетвореността, намалявайки необходимостта от преяждане.

"Отслабващият комплекс" се основава на кофеин, карнитин и екстракт от спирулина (синьозелено водорасло) и активира два ключови ензима, които участват пряко в липолизата (разграждането на мазнините).

Изследване на компанията BIO-EC сред жени от 18 до 70 години, които не са на диета, установило, че 75% усетили, че парфюмът ограничава нуждата от храна, а 73% почувствали удоволствие. Така че се препоръчва щедро пръскане с парфюма сутринта, както обикновено се прави с всеки парфюм, и през деня, когато се появява нуждата от храна.

Допълнителни резултати могат да бъдат постигнати с много леко масажиране на третираните области сутрин и вечер. Колкото до аромата, в него преобладават нотките на бергамот, мандарина и грейпфрут. С ниското си съдържание на алкохол "Prends-moi" е идеален за всички, които обичат лятото през цялата година. Но за съжаление, ще трябва да се наредите на бързо нарастващата опашка от над 6000 настървени потребители, които отчаяно искат да се доберат до флаконите. БГНЕС