Нов аромат Beloved от Amouage

Нов аромат Beloved от AmouageНяма нищо по-прекрасно на този свят от това да се чувствате желан и обичан. Едва ли има по-вълшебно усещане. По тази причина парфюмерийната компания Amouage създаде нов аромат Beloved – сладък и съблазнителен, вдъхновен от романтиката и любовта.

"Beloved е дълбоко личен аромат, изпълнен с вътрешни преживявания, извикващи спомени и даряващи радост", заяви творческият директор на Amouage Кристофър Чонг.

Парфюмът съдържа в началото нотки жасмин, пурпурно роза, лавандула и градински чай, по средата – иланг-иланг, теменуга и пачули, в края – кедър, сандал, ванилия, мента и амбър.

Флаконът е изработен в традиционния за Amouage стил: във формата на главната джамия на Оман, капачката е украсена с малки камъчета.

Ароматът дължи своята поява именно на Оман. Преди около четвърт век в приказния султанат решиха да възродят традициите на арабското парфюмерийно изкуство. В основата на всеки аромат стоят изработени ръчно и напълно натурални компоненти.

Парфюмерийното съкровище ще се продава в най-добрите магазини по света: Хародс в Лондон, Бъргдорф Гудман в Ню Йорк и ГУМ в Москва. БГНЕС