Модни ревюта в София ще представят тенденциите в плажната мода за лято 2012

В три поредни дни (21, 22 и 23 юни) в Mall of Sofia ще се проведат ревюта, представящи тенденциите в плажната мода за лято 2012. На импровизиран плаж посетителите на Mall of Sofia ще се превърнат в гости на една "градска" яхта с много лятно настроение. Модните марки са избрали танцьори и модели за ревютата, на които ще видите новите колекции бански костюми и аксесоари за вашата лятна почивка. Динамика, морско настроение и плажно парти ви обещава и DJ Valdy.

Модни ревюта в София ще представят тенденциите в плажната мода за лято 2012

В пиковите часове на тези три дни (четвъртък и петък от 13.00, 17.00 и 19.00 ч., а в събота от 13.30, 15. 30 и 19.00 ч.) ще имате възможност да пробвате и козметика за летния сезон - слънцезащитни и хидратиращи продукти, продукти за след плаж, както и да получите мостри  от тях и от новите летни аромати, предоставени от магазините в Mall of Sofia.

Последният - трети ден на ревютата - 23 юни ще бъде посветен на бельото. Кое е едновременно секси, удобно и подходящо за лятото?! Вера Шандел от Sentimental Swingers ще ви пренесе с глас и музика в своя будоар.

Подаръци, изненади и томбола с награди са отново част от тридневната програма на Mall of Sofia.