Тенденциите за сезон есен 2006 - зима 2007

секси блузка-пепел от розиЗа да бъдете в крак с модата тази есен и обичате да се обличате в спортно-елегантен стил, изберете си оригинални и секси пуловерчета, които да подчертаят по изящен начин вашата фигура.

Цветовете са предимно в бежово-кафявата гама, зеленото и синьото. Актуални са и цвят ванилия, розово и лилаво.

Определено тази блузка в цвят "пепел от рози" се съчетава добре с най-често носените дънки и джинси. Дори с по-официален панталон блузата се комбинира страхотно. Подходяща е и за романтична вечер с любим човек.

Този модел е предимно едноцветен без декорации или шарки по него, но би могъл да се съчетае с ефирен шал, колан или масивно бижу, в цвят, който контрастира.

Есенните и зимните пуловери са с много и различни модели плетива, шарки и размери. Плетиво с шарки1
Този ски модел плетиво с характерните си шарки, ще навлезе в масовата мода и ще бъде хит на много от колекциите есен - зима 2006 г. Това ще бъде прекрасно допълнение не само към спортната екипировка на планинарите, но и към гардероба на всяка жена с по-различни вкусове.

Плетиво с шарки2Характерното за този тип пуловери, ще бъдат снежния мотив и високата симетрична или несиметрична яка.

Дългата жилетка е отново на мода. В не толкова студени дни тя спокойно може да замести есенното палто. Жилетка
Това е модел, който ще остане актуален през целия зимен сезон.

Този тип жилетки са предназначени за по-слаби момичета и жени, защото ясно очертават фигурата.
Моделите се носят леко отворени, за да изглеждат небрежно, непринудено.

Разбира се жилетките се съчетават с тънка секси блузка или могат да се комбинират също така и с поло.

ЕлекДрехата, която задължително трябва да имате в своя гардероб, това е вълненият или кожен елек, който ви гарантира топлина и уют през зимния сезон. Можете да го намерите в множество разновидности, с различни шарки и размери - достатъчно е да откриете подходящия за вас. За съжаление тази зимна дреха не се комбинира с всяко облекло - предимно се употребява в домашни и планински условия.

На първо място дрехата, която избирате трябва да ви хареса, след което да ви бъде удобна, да бъде мека и приятна и свежа. Най-подходящите материи са вълна, памук, мохер. Ако не виПлетиво на райе притеснява дебелината на дрехата, то значи вълненият пуловер е най-добрият избор за Вас. Ако сте чувствителна към материи, тогава вълнена жилетка в комбинация с памучна блуза под нея е идеалният вариант.

Изберете дреха, която да ви топли в мразовитите дни и в която ще се чувствате красива.