M'SUIT облича Мистър България 2012 за световния конкурс

M'SUIT облича Мистър България 2012 за световния конкурсБългарската марка M'suit, занимаваща се с търговия на луксозно мъжко облекло ще облича новия Мистър България 2012 Мартин Иванов на световния конкурс за красота през октомври тази година. 

Мартин Иванов ще добави в гардероба си уникален костюм, ризи и аксесоари, като екип от стилисти вече се е заел с подготовката. 

Със специален костюм Иванов ще дефилира на международния моден подиум и ще вземе участие във всички благотворителни активности и срещи с претенденти от цял свят.

Името на M'suit  е емблематично и  произлиза от mens suit- мъжки костюм. Марката е на българския пазар от 14 години и е концентрирана върху продуктова линия за мъже с установен класически вкус и усет към елегантния стил. Освен своите ексклузивни колекции,  M'suit предлага и избор от колекциите на водещи италиански и европейски клубни марки.

Костюмите с марка M'suit са изработени само от естествени материали в богата цветова гама и разнообразни модели.

M'SUIT се погрижи и за перфектната визия  на 24-те момчета, претенденти за титлата на националния конкурс   Мистър България 2012 и Мистър София 2011.

M'SUIT облича Мистър България 2012 за световния конкурс