Фестивал на модата и красотата Варна 2012

Фестивал на модата и красотата Варна 2012Фестивалът на МОДАТА и КРАСОТАТА e най-големият и престижен моден форум в Североизточна България, с който се дава възможност на различни модни марки /български и чуждестранни/, да представят своите колекции пред специално подбрана аудитория. По традиция домакин на престижния форум е Гранд Хотел Варна, а организатор - Модна Агенция VIP Fashion Group.

Петото издание на "Фестивала на МОДАТА и КРАСОТАТА" - Варна 2012 ще се проведе на 22 и 23 юни в лятната градина на Гранд Хотел Варна в Комплекс "Св. Свети Константин и Елена". Събитието ще се проведе в две поредни вечери, на които ще присъстват над 800 гости от България и чужбина.

В първата вечер - петък 22 юни, началото ще бъде поставено с най-актуалното от модата за деца на верига магазини „Carnival Kids“. В програмата на вечерта ще бъдат показани най-новите тенденции на марките: „AMNESIA“, „MASON`S“, „ROSALITA MC GEE“, „SEVEN SECONDS“, ENTRANCE /Reserved, Cropp, Mohito, House и Seven Hill/, обувки с марка „SARA PEN“, мъжка мода от „U.S.POLO“ и “PIER LUCCI“, колекция диамантени бижута на „ALTANBAS“, както и дизайнерските колекции на „РOLISHA by Poli Petkova“ и Модна къща „PARVA NOVA“ .

Във втората вечер – събота 23 юни, ще бъдат представени най-новите колекции на „TRIUMPH“, „MISSING JOHNNY“, „BANDEROL“, дизайнерските обувки с марки „GLAZA“ и „SARA PEN“, мъжка мода от „DANIEL FASHION“, „MSUIT“, „PIER LUCCI“ и „BENTLI.EU“ бутикови колекции на Модна къща „VETEIDA“ с дизайнер Весела Василева, „POLISHA“ с дизайнер Поли Петкова и Булченска къща "КАЛИНА" с дизайнер Калина Цветкова.

Фестивал на модата и красотата Варна 2012Във "Фестивала на МОДАТА и КРАСОТАТА" - Варна 2012, ще вземат участие най-добрите модели на морската ни столица, сред които носителките на титлата МИС ВАРНА - Снежанка Касабова, Ирена Иванова, Алиса Ганева, Вирджиния Мутафчиева и Яна Димитрова.

Водещ на събитието ще бъде актьора Симеон Лютаков, а лице - Ива Атанасова, носителката на титлата BEST MODEL OF THE WORLD 2011.

Стайлингът на моделите е поверен в ръцете на топкоафьора Конда Кондов и Салони Nushi.

"Фестивалът на МОДАТА и КРАСОТАТА" - Варна 2012 ще се осъществи благодарение на генералното партньорство на ароматното кафе "DI'ANGELLO", подкрепата на "MALL VARNA" и Винарска изба Варна, както и любезното домакинство на Гранд Хотел Варна.

Медийни партньори на събитието са: www.fashion.bg, www.moda.bg, www.topmodel.bg, www.moreto.net , www.varnautre.bg и www.ydara.com.

Продуцент - Мира Матеева /VIP Fashion Group/.