Лубутен подготвя козметична колекция

Лубутен подготвя козметична колекцияЖените по света на драго сърце биха направили няколко крачки с обувките на Кристиан Лубутен. Съзнавайки влиянието, което има върху нежната половинка, известният дизайнер реши да стъпи и в света на красотата, след като покори този на обувките и създаде такава за главната роля във филма Пепеляшка.

Въпреки че не е оповестен съставът на козметичната колекция, която Лубутен подготвя, се съобщава, че става въпрос за върховно качество. Линията съществено ще се различава от гримовете, които сега използваме. Неотдавна Лубутен изрази възхищението си от египетската кралица Нефертити и експертите подозират, че точно нейното лице е вдъхновило дизайнера за създаването на козметична линия. "Статуята на Нефертити е най-красивото нещо, което някога съм виждал. Стоях пред нея часове, без да мигна. Тя бе съвършено красива и съвършено гримирана", казва Кристиан Лубутен.

Докато очакваме гримовете на Лубутен, може само да се надяваме, че фантастичният червен цвят от обувките ще бъде пренесен и на червило. БГНЕС