Stephan представиха тенденциите в прическите за 2012 с уникален коафьорски спектакъл

Stephan, водеща френска марка за обучение на фризьори и развитие на фризьорски центрове, показа актуалната линия на подстригване и модерните цветове от колекцията прически MUTE 2012 с динамичен коафьорски спектакъл в рамките на Интернационалния форум на L’Oreal. Той се проведе на 22 април в столичната Рейнбоу Плаза.

Stephan представиха тенденциите в прическите за 2012

Артистичният екип на Stephan демонстрира с подстригване наживо тенденциите в дължините и цветовете при прическите и допълни вижданията си с артистична интерпретация на колекцията и haute coiffure спектакъла „MUTЕ 2012”. Акцент за 2012 остава бретонът – с дължина на нивото или под веждите. Модерни са късите към средни дължини на косата с небрежно естествено излъчване. Актуалните цветове за сезона са рубинено, натурално червено и златисто медно. Комбинацията на канелено керемидени оттенъци в съчетание с млечно розови кичури е особено ефектна.

Stephan представиха тенденциите в прическите за 2012

Противопоставянето на забързания живот, стресът, който ни заобикаля и критичният поглед към самия себе си са сред основните артистични вдъхновения на шоуто на Stephan "MUTЕ 2012". Пълноценното изживяване на всеки един момент е жизнеутвърждаващото послание на коафьорския спектакъл, погледнал под повърхността и поставил на пауза забързаното нни ежедневие.

Stephan представиха тенденциите в прическите за 2012Stephan представиха тенденциите в прическите за 2012

Своето вдъхновение френският бранд представи с уникално двойно подстригване на живо от фризьорите на Stephan, една от отличителните артистични черти на марката. Втората част на спектакъла включваше ревю на haute coiffure прически, изразяващи контрапунктът. На сцената се качиха Васил Михайлов, Артистичен директор на академия и салони Stephan и фризьорите на салони Stephan, част артистичния екип на марката: Виктор Рафаилов, Силвия Блажева, Мартина Христова, Марио Махони, Катерина Нгуен, Ели Джевова и Николета Русинова.

Stephan представиха тенденциите в прическите за 2012

Stephan представиха тенденциите в прическите за 2012