Мис България 2006 Славена Вътова се снима в стилна ангелска фотосесия

Ние вярваме, че можем да бъдем "ангели" всеки ден - не само по празниците. Това е и идеята на кампанията „Стани ангел сега”. Очарователната Славена Вътова Мис България стана лице на кампанията. Претендентите за Мистър България 2012 също приемат за своя кауза кампанията.

Зад фотообектива на креативния Ивайло  Станев  една от най-красивите  българки успешно влезе в ролята на ангел, а зад гърба й екип от 20 човека се грижеха за стилната визия. Домакин на модната сесия бе Иван Коловос - Студио Коловос.

Мис България 2006 Славена Вътова се снима в стилна ангелска фотосесия

Присъедини се към нас и стани “ангел” още днес, като подкрепиш идеята за събиране на средства и книги за децата, които искат да учат и знаят повече, а съдбата им е отнела тази възможност.  Акциите на Ангелите са насочени към подпомагане на деца в нужда - тези без родителска любов и грижа.  Основният стремеж на кампаниите: „Купи и Дари”, „Знание”, „Храна за здраве” и „Дари усмивка”  е да направи колкото може повече хора съпричастни към нуждите и желанията на тези деца. Ние вярваме, че те заслужават да им подадем ръка.  Кой както може.

Повече информация за кампаниите можете да намерите на интернет сайта на „Angels Foundations” -  www.foundationangels.org.

Съвременните ангели са сред нас…