Истински цветни градини разцъфнаха на модно ревю в София

Истински цветни градини разцъфнаха на модно ревю в СофияМол Сердика откри пролетния сезон с ВИП ревю, на което, в присъствието на специални гости, бяха представени най-новите и актуални тенденции за предстоящия моден сезон пролет-лято 2012 г., предаде БГНЕС.

Стягайте куфарите, защото идва лятото – време да изберете екзотична дестинация и да се сдобиете с последните модни тенденции. За да изберете най-подходящото облекло, в помощ блеснаха прожекторите на модния подиум точно в деня на пролетното равноденствие. Първа пролет дойде с много топлина, свежи цветове и лятно настроение. Разцъфнаха истински цветни градини върху моделите за този сезон.

Ревюто беше открито от американската модна марка "Guess". Синият цвят безспорно е фаворит в палитрата на топлия сезон. Цветовете на тропика също ще бъдат основна тенденция - от забележително ярки нюанси на виолетово, оранжево до наситено жълто и зелено, които да отнесат духа ви на плажа с разхлаждащ летен коктейл в ръка. Точно в такъв стил дефилираха моделите, които представиха най-новите предложения на "Peek & Cloppenburg" и "Longchamp". Италианската модна марка "Liu Jo" предложи уникални тоалети за всяка жена, която държи на своя стил. За да актуализирате гардероба си по вкуса на италианците, акцентирайте върху дънките в комбинация от спортни блузи и обувки в контрастни тонове. Денимът с всичките му вариации остава запазена марка за следващия сезон. В центъра на вниманието са незабележимите от пръв поглед детайли – бели кантове и пайети.

Истински цветни градини разцъфнаха на модно ревю в СофияИстински цветни градини разцъфнаха на модно ревю в София

Едно от най-големите достижения в британската мода "Karen Millen" тази пролет предпочита свободни силуети, естествени материали, които подчертават женствеността на притежателките си. Дизайнерката залага на добре познатите райета в черно, бяло и синьо, които отново са тук. Носят хладните ухания на Средиземноморието, но са пропити с ретро стила на 60-те.

Шаловете на "The Circle" не подминаха сладките карамелени оттенъци на розово, небесно синьо, праскова и лимоненожълто.