Дейвид Бекъм оглави класация за най-стилен известен баща

Дейвид Бекъм е най-стилният известен баща Британският футболист Дейвид Бекъм оглави класация на най-стилните известни бащи, изготвена от испанския онлайн магазин Showroomprive.es по повод Деня на бащата, който се отбелязва днес в някои страни.

Бекъм оглавява класацията благодарение на своята "спортна кариера" и на факта, че е "прекрасен баща на четирите си деца - Бруклин, Ромео, Круз и Харпър Севън". На второ място е Брад Пит, който формира с партньорката си Анджелина Джоли една от най-възхитителните двойки в света. Актьорът е баща на многобройна челяд - Мадокс, Пакс, Захара, Шайло и близнаците Нокс и Вивиан.

На трето място е Том Круз, който осинови две деца - Изабел и Конър, с бившата си съпруга Никол Кидман, с която имаше десетгодишен брак. Единствената му биологична дъщеря, Сури, е плод на любовта му с Кейти Холмс.

Джони Деп, който е баща на две деца от Ванеса Паради, Лили-Роуз и Джон Джак, е на четвърто място в класацията, а топ пет завършва португалският футболист Кристиано Роналдо. Фронтменът на рок бандата Аеросмит Стивън Тайлър е на шесто място, защото "винаги съчетава дръзка и колоритна естетика".

Дейвид Бекъм е най-стилният известен баща Дейвид Бекъм е най-стилният известен баща

На седмо място е американският президент Барак Обама, който "въпреки претрупания си график винаги отделя време да се разхожда с двете си дъщери Малия и Саша в градините на Белия дом". На осмо място е поставен Уил Смит, "горд баща, който винаги е готов да позира пред фотографите на червения килим с децата си Уилоу и Джейдън Смит".

Дейвид Бекъм е най-стилният известен баща Дейвид Бекъм е най-стилният известен баща

Рики Мартин се намира на девето място благодарение на близнаците си Валентино и Матео. "Аз съм чувствителен баща и за мен най-важното е любовта в къщата", сподели преди време пуерториканският певец. На десета позиция е поставен Хавиер Бардем, който макар да стана баща на малкия Лео, остава верен на своя стил с "дънки и тениски, въпреки че умее да носи много добре костюми и смокинги на гала събития и церемонии по връчване на награди". БГНЕС