Стилист Капанов представи най-новите предложения в прическите за бал 2012

Стилист Капанов представи най-новите предложения за абитуриентски сезон"Най-важното е абитуриентката да се чувства много спокойна и свободна". Това каза известният стилист Капанов, който представи в НДК най-новите предложения за абитуриентския сезон.

За младите момичета е важно прическа да позволява да танцуват и да се чувстват освободени. За стилист Капанов прическата трябва да има ефект и да не е натоварена с високи цени.

"Всичко, което е създадено специално за момичето и й отива е модерно. Не искам да покажем нещо и да кажем, че само това ще се носи. Нека има разнообразие в модата", съветва той.

Стилист Капанов представи най-новите предложения за абитуриентски сезонСтилист Капанов представи най-новите предложения за абитуриентски сезон

Интеркоафюр - България и Национално сдружение на фризьорите представиха най-новото от света на прическите този сезон. Най-добрите фризьори от цялата страна показаха над 120 модела прически, които бяха ориентирани предимно към абитуриентските тенденции.

Абитуриентките тази година могат да ударят конкурентките си със зашеметяваща къса прическа. Небрежният стил къса коса позволява безброй варианти за стайлинг в празничния ден. Стилист Капанов демонстрира примерна къса прическа – подстригана с машинка отзад, но със запазен обем отгоре. Това позволява свободни движения и красив обем цялата нощ.

Стилист Капанов представи най-новите предложения за абитуриентски сезон

Един от най-големите плюсове на дългата коса е, че ви позволява да експериментирате и да подчертавате по различни начини индивидуалните си черти. Новият абитуриентски сезон носи завръщането на небрежните коси – от свободно пуснатите кичури до небрежно повдигнати кокове. Това дава голяма доза мистерия и ви позволява да блестите под светлината на прожекторите. БГНЕС