Африканска плът съблазняваше с шок тоалети на Седмицата на модата в Йоханесбург

Африканската плът съблазняваше с шок тоалети на Седмицата на модата в ЙоханесбургУбийствена кройка на рокля беше демонстрирана на Седмицата на модата в Йоханесбург, южна Африка.

До под коляното стигаше дължината на роклята - само че отзад. За сметка на това отпред роклята е без дължина. Тя е събрана отпред като голяма панделка на височината на корема. Всъщност целта не е панделка като естетическо творение и дизайнерско изделие, а гъделът на сексуалните сетива с люлеещите се сластни бедра на един горещ континент. Кройката носи и еротичната информация за бельото, което се използва в случая. А и по естествен път възпламенява любопитството как ли да развържеш панделката, ако останеш насаме с черната перла. Търсеният контраст между невинния иначе бял цвят на тоалета и тъмната кожа допълнително вдига градуса на плътската наслада от дефилиращите тоалети.

На ревюто бе показан и друг тоалет, адресиран за мъжкия нагон – боди с... палто. В горната част бодито е решено така, че всъщност да подчертае на какво може да се насладят ръцете на силния пол. Палтото пък, разширяващо се от кръста надолу и стигащо до пода, явно гони внушението за величествеността и мистиката на чернокожата еротика.

Африканската плът съблазняваше с шок тоалети на Седмицата на модата в Йоханесбург

БГНЕС