Приеха БГ-водещи в Международната асоциация на блондинките

Председателките на Международната асоциация на блондинките Олга Ускова и Наталия Столярова приеха в своите редици водещите на телевизионното шоу “Часът на блондинките” Патриция Кирилова и Марияна Добранова.

Обединени от темата, че русото ще спаси света, лидерките на асоциацията гостуваха ексклузивно в предаването на БГ ТВ. Оля и Наташа презентираха Седмицата на блондинките, която стартира на 25 октомври в Сити Център София и ще приключи с благотворителен Бал на блондинките на 1 ноември в хотел Кемпински-Зографски. Дамите от Русия издадоха една от изненадите на блондинската седмица – ревю с кукли Барби, облечени в тоалети на наши дизайнери. Те донесоха в студиото и уникален модел на дизайнерката Албена Александрова.

“В Москва също направихме Бал на блондинките и разпродадохме благотворително кукли Барби. Най-скъпата стигна цена от 20 хиляди долара. Парите от българския бал ще бъдат дарени в Дом за сираци”, разкриха те и обявиха, че водещите Патриция и Марияна влизат по призвание в асоциацията, тъй като са блондинки по душа.

Въпреки че разговорът протече на български и руски, водещите се справиха без затруднения с гостите, тъй като са завършили Руска филология.

Снимки: ВИП Комюникейшън