Световните обувки ALDO с магазин в София

* Водещата Мая Савова, заедно със съпруга си Крум Савов бяха сред първите, които разгледаха пролетно-лятната колекция на известната канадска марка

Световните обувки ALDO с магазин в СофияПопулярната марка за обувки и аксесоари ALDO отвори своя първи магазин на столичния булевард "Витоша" 23.

Брандът е предпочитан от много известни личности като Адел, Бионсе, Кели Озбърн и Натали Портман. Сред българските почитатели на марката, които имаха първи възможността да разгледат пролетно-лятната колекция в новооткрития магазин, бяха "отчаяната съпруга" Мая и спортният телевизионен коментатор Крум Савов.

Първият магазин на ALDO предлага продукти от най-новата колекция на марката Пролет-Лято 2012. Селекцията от обувки е посветена изцяло на ярките и смели цветове, като фокусира вниманието върху красивите женски крака и ги прави още по-изящни. За да придадат цялостен завършек на визията, стилистите на марката предлагат подходящи чанти и аксесоари, сред които колани, шалове, шапки, бижута, очила, калъфи за телефони и други, като оставят трайно впечатление у околните.

За доброто настроение на гостите по време на официалното откриване на магазина се погрижи Орлин Павлов, който показа пристрастията си към модните тенденции в мъжките обувки и аксесоари. Телевизионното семейство Мая и Крум Савови останаха също впечетлени от най-новите предложения на ALDO.

Световните обувки ALDO с магазин в София

Магазинът на ALDO, разположен в самото сърце на София, се присъедини към голямата верига на ALDO, която обхваща 1500 обекта в над 70 страни.