Колекция прически MUTE 2012 на Stephan

Бретонът е акцентът за 2012

Stephan, водеща френска марка за обучение на фризьори и развитие на фризьорски центрове, представи колекция прически MUTE 2012, която демонстрира линията на подстригването и модерните цветове за Есен/Зима 2012.

MUTE е приказна симбиоза между формата и цвета, връзката между природата и космополита.

Френският бранд представи две основни визии: къса и дълга коса.

Дългата визия е със силно изразен и маркиран обем в горната част на главата. Дължината на косата е малко под раменете. Тази визия може да се носи пригладена или малко по- небрежна. Много е лесна за направа вкъщи.

При късата визия се залага на по-равна дължина на косата като краищата са силно маркирани. Дължината е на нивото на ухото като е подчертана изчистената линия на подстригване.

Колекция прически MUTE 2012 на StephanКолекция прически MUTE 2012 на Stephan

Акцентът и за есенния сезон остава бретонът - на нивото или под веждите. Модерни са късите към средните дължини на косата с небрежно естествено излъчване.

Цветовете на 2012 варират от рубинено през натурално червено до топъл меден цвят с леки златисти нотки. Комбинацията на канелено керемидени оттенъци в съчетание с млечно розови кичури създава изумителен ефект. Във всички случаи обаче цветът трябва да изглежда максимално естествено и да е съобразен с цвета на косата и кожата.

На мода са подчертаните дължини и небрежното естествено излъчване на прическата - казва Васил Михайлов, Артистичен директор на Stephan за Централна и Източна Европа – «Цветовете на 2012 са рубиненото, натурално червеното, златисто медното. Женствеността се завръща.”

Колекция прически MUTE 2012 на StephanКолекция прически MUTE 2012 на Stephan

Колекцията прически MUTE 2012 на Stephan ще бъде представена в България с коафьорски спектакъл и подстригване на живо от аристичния екип на Stephan на 22 април в рамките на Интернационалния Артистичен форум на L’Oreal в София, паралелно с представянето в Тулуза на годишното шоу на Stephan.

Всички визии на марката за 2012 година са лесни за поддръжка след излизането от салона и са разработени специално с идеята прическата да бъде практична и да дава достатъчно свобода за интерпретации от страна на клиента в зависимост от повода.