Кралска особа може да стане лице на Гучи

Кралска особа е вероятно новото лице на ГучиДъщерята на принцеса Каролина Монакска Шарлот Казираги може да стане новото лице на италианската модна марка Гучи, съобщава БГНЕС, цитирайки британски медии.

Шарлот е внучка на холивудската икона Грейс Кели, така че желанието й за кариера в модата не е изненадващо. 25-годишната Казираги, която блестя на корицата на септемврийското издание на сп. "Вог", може да стане лице на Гучи. Шарлот вече работи с италианската модна марка, която създаде за нея костюм за езда.

"Шарлот и нейната страст към ездата внасят толкова елегантно духа на Гучи в живота", заяви творческият директор на модната къща Фрида Джанини. Казираги е твърда почитателка на висшата мода и беше заснета с дрехи на Шанел на различни публични събития. Тя показа подкрепата си за италианската модна къща, като присъства на множество партита и събития на Гучи, облечена с дрехи от колекциите на модната марка.

Ако стане лице на Гучи, Казираги ще попадне в стилна компания - холивудската актриса Евън Рейчъл Ууд е лице на аромата "Guilty", а топ моделът Аби Лий Кершоу е лице на рекламната кампания на "Гучи Флора".

Снимка: 1. Шарлот Казираги в модел от ексклузивна колекция, създадена специално за нея от модна къща Гучи

Фото: www.gucci.com