Бляскава клубна мода в "Нощта на маските"

Бляскава клубна мода в Нощта на маскитеКлубната мода тотално завладя нощния живот и накара звездите нетърпеливо да издирват нови фешън вдъхновения. Един от най-елитните столични клубове за една вечер се преобрази в модно ателие. Дрес кодът беше загадъчно-тайнствен и гласеше „Нощта на маските”.  Катя Александрова и Елена  Алекси от "Оренда фешън груп” дадоха разяснения за най-новите властващи тенденции.

"След като цяла зима се обличахме  в черно, време е за  смели цветни решения, с цвета идва и настроението", споделиха пред медиите от OFG.

Организаторът Наско Лазаров посрещна топло Вип гостите Антония Петрова и руския бизнесмен Александър Бередин. "Мис България” развя огнени коси и демонстрира близост с „бившата си настояща” половинка. Тони следва стриктно актуалните тенденции, представени от моделиерите на "Зу елементс”.

"Kато цветове този сезон се налагат червено,  жълто, синьо, зелено. Интересни  и модерни като цяло  са свежите и най-смелите цветове", коментира Герана Христова от модния диктатор "Zu Elements" България.

Най-бляскавата двойка на вечерта бяха Киро Скалата и неговата дама Мерлин Арно. Забелязахме Славчо Тошев с нова любов. Множеството светски личности се запознаха и с демонстрация на вечерен грим. Дансингът на нощния клуб Chervilo  с лекота се превърна в подиум, на който дефилираха фини модели от Визаж. Няма как да пренебрегнем и новостите в гардероба на господата.

Николай Домисчиев, представител  на PHARD за България ни посъветва: "Трябва младите да заложат на  джинсите, ниска талия, по-модерни тишърти. Топлото розово, жълто, бяло са на най-актуални и подходящи за предстоящото лято".