Нови абитуриентски колекции в Bridal Fashion

Абитуриентките, които все още нямат тоалет за бала ще бъдат приятно изненадани от най-свежите попълнения в Bridal Fashion. Последните колекциите на марките Maggie Sottero, Carmen Cinefra, Jovani, Enzoani и Pronovias – различни и уникални в единични бройки ще бъдат в бутици Bridal Fashion от март 2012.

Нови абитуриентски колекции в Bridal FashionНови абитуриентски колекции в Bridal Fashion

Дизайнерите на абитуриентските рокли за 2012 са разработили официални тоалети в няколко линии – римски стил, „Diva”, „Одри Хепбърн”, Haute Couture. Цветовете варарират от нежните и характерни за ранната пролет – светло лилаво, кварцово розово, водно зелено, каменно сиво и перлено, до ярките летни цветове – тюркоаз, мастилено лилаво, венецианско червено и цветовете на екзотичните плодове – гуарана, чилийска ягода, манго и ананас. Според дизайнерът на най-голямата фирма за производство на булчински и официални рокли в света – Мануел Мота, креативен директор на Pronovias, тоалетът трябва да подчертава всичките достойнства на абитуриентката – свежест, младост и доброто настроение на този специаллен ден.

Нови абитуриентски колекции в Bridal FashionНови абитуриентски колекции в Bridal Fashion

Дизайнът на тоалетите е създаден за модерната и космополитна жена, а стилът който тя ще избере зависи както от нейните предпочитания, но и от това, което й отива. Холандският дизайнер - Дик Ван Цутпфен, който често идва в България заради успеха на марката Enzoani на нашия пазар, и тази година е разработил колекция, която е насочена към абитуриентките и се казва Prom. Цветовете в най-новата колекция на Enzoani са инспирирани от синя лагуна, слънчева целувка, антична роза, люляк, а стилът е Diva, подчертан с дискретен блясък. Голямо внимание е обърнато на изработката на вътрешната част на роклите, за да бъдат същевремено комфортни и да подчертават талията и перфектните форми. Материите са естествена коприна, копринен шифон, каталунски сатен и дюпион, а повечето от тоалетите са с красиво оформени шлейфове.

Нови абитуриентски колекции в Bridal FashionНови абитуриентски колекции в Bridal Fashion

Американската дизайнерка Маги Сотеро, която неколкократно е печелила награди за дизайн, е разработила тоалети за младите дами в най-свежите цветове. Хит в колекцията са роклите, които са къси около коляното, но с прозрачна дълга горна част върху тях, която може да се свали и роклята да бъде официална и в също време удобна за танци. Италианската марка Carmen Cinefra ще направи своя дебют на българския пазар точно след седмица. Характерните за италианската мода – безупречен стил, красота и прецизно отношение към детайла блести в новата колекция на фирмата от Бари.

Тоалетите на холивудските звезди като Ким Кардашиян, Селена Гомес, Дженифър Лопес и др. ще зарадват българските млади принцеси с Coture линията на Jovani, отново в единични бройки, за да бъдат уникални.

Нови абитуриентски колекции в Bridal FashionНови абитуриентски колекции в Bridal Fashion