Лив Тейлър стана рекламно лице на Pantene

Лив Тейлър стана рекламно лице на PantenePantene Pro-V гордо обявява и представя Лив Тейлър, една от най-елегантните Холивудски любимки, като новото лице на марката за България, заедно с предстоящото лансиране на новата серия продукти на пазара – Repair and Protect. След седем години разработки за подобряване на марката, новият Pantene ще е в наличност по магазините от началото на 2012 година, за да даде възможност на жените да променят начина, по който избират и купуват продукти за косата.

Лив Тейлър стана рекламно лице на PanteneЛив Тейлър е едно от първите рекламни лица на Pantene през 90- те години и заради своята красива и емблематично-изглеждаща за марката коса, Лив е логичен избор за марката. Нейната млада външност и красиво и здраво изглеждаща коса въплъщават всички качества, зад които стои марката Pantene. Лив ще се появява едновременно в печатната и телевизионната рекламна кампания като представя новата серия на марката Repair and Protect за нормална до плътна коса, която включва непознати до сега съставки в козметиката за коса и които са доказани да дават резултати.

Аз съм много развълнувана от съвместната си работа с Pantene за това представяне, особено след като участвах в реклама на марката през 1996 година, когато бях на 19 години! През годните, пробвах много различни продукти за коса на различни марки, но Pantene е моята любима марка, защото винаги прави косата ми да изглежда и се чувства здрава.” – казва Лив Тейлър