Стела Макартни направи невероятен моден спектатъл в Лондон

Стела Макартни направи невероятен моден спектакъл в ЛондонМагическо шоу, джаз изпълнения на живо и супермодели, танцуващи на масите. Специалното модно шоу на Стела Макартни в Лондон беше наелектризиращо.

Необичайното ревю се състоя снощи в бивша църква в лондонския квартал Мейфеър.
Първите гости, поканени на питие и вечеря, пристигнаха, облечени в коктейлни рокли и черни костюми, отпиваха шампанско и слушаха биг бенда на Рони Скот, който свири джаз парчета от 40-те години на миналия век. Те разговаряха с моделите, които носеха дрехи от новата колекция на Макаратни, и се чудеха кога ще започне ревюто. Цяла седмица пиарите на Стела пазеха шоуто в пълна тайна.

Но малко след сервирането на четвъртото вегетарианско ястие, манекенка на Макартни седна на една от масите, повика сервитьор, някой хвърли стол, друг изскочи от отсрещната страна на залата пред смаяните погледи на гостите, сред които Кейт Мос, Риана, Питър Блейк, Пол Уайтхаус, Мини Драйвър. Още преди те да осъзнаят какво се случва, модното шоу вече беше започнало.

Стела Макартни направи невероятен моден спектакъл в Лондон

Макартни излезе от рамките на старите и традиционни модни подиуми. Моделите Ясмин Льо Бон и Амбър Валета танцуваха върху маси и столове, а Шалом Харлоу показваше формите си на истинска дива. Още 16 модели взеха участие в хореографията, съчетаваща обемните "мраморни" рокли и сексапилни черно-бели краски, които бързо се превърнаха в запазена марка на Стела.

Стела Макартни направи невероятен моден спектакъл в ЛондонСтела Макартни направи невероятен моден спектакъл в Лондон

След две седмици дизайнерката ще представи друга колекция в Париж. Освен това тя създаде четири колекции от детски дрехи и работи по костюмите на британските спортисти за Олимпийските игри в Лондон. "Репетирахме днешното ревю по цели нощи. Отне ни много време. Това беше истинска работа в екип, радваме се, че хореографката Бланка Ли работи с нас. Най-трудно беше да запазим всичко това в тайна. Моделите нямаха право да казват нищо. Искахме да направим нещо специално за Лондон", сподели Макартни. БГНЕС

 

Снимки:

1. Стела Макартни преди собственото си модно шоу в Лондон
Фото: www.vogue.co.uk

2. Част от гостите на Stella McCartney eveningwear fashion show
Фото: www.stellamccartney.eu

3. - 4. Моменти от необичайното модно шоу на Стела Макартни
Фото: www.vogue.co.uk