Grand Wedding Show представи идеи за изискана сватба


Grand Wedding Show представи идеи за изискана сватбаНа 5 февруари 2012 г. В Гранд Хотел София се проведе третото издание на сватбеното изложение „Grand Wedding Show”. Хотелът представи предложения за сватбени декорации съобразно тенденциите за високосната 2012 година, като акцент е използването на сребро като детайл от украсата. Наред с познатите краски в лилаво, розово, бяло, пролетно зелено и бордо, хотелът представи нова декорация, в която бяха съчетани традиционни фолклорни елементи.

Екипът от сладкари на Гранд Хотел София показа нови декорации за сватбени торти - многоетажни торти с украса от цветя, използването на перли и различен рисунък са актуални през тази година. Всички посетители имаха възможност да се насладят на вкусовите качества на тортите и да обсъдят предложенията със сладкарите на хотела.

Гостите на изложението се запознаха с новите сватбени пакети, които хотелът предлага. Различното в сравнение с традиционните сватбени менюта е, че в Гранд Хотел София се прилага нова технология на приготвяне на храната - вакумно готвене при ниски температури, като по този начин се запазват качествата на продуктите до молекулярно ниво.  Дегустираното меню „Коралова сватба” включва гръцка салата, топло предястие от печен патладжан и печен домат с доматено рагу, основно ястие от печено млечно свинско, сервирано с картофен гретен и свежи салати, плато селекция вносни сирена с ядки и грозде и сватбена торта с оригинална украса за десерт. Гостите бяха впечатлени от вкусовите качества на храната и естетическото представяне на ястията. „Кораловата сватба” отбелязва 35 годишнината от венчавката. Всички сватбени пакети, които Гранд Хотел София предлага носят имената на годишнини от сватбата.

Grand Wedding Show представи идеи за изискана сватба

Тенденциите показват, че сватбите са все така пищни, а все повече млади хора се решават да встъпят в брак, въпреки неблагоприятните икономически условия. Вероятно точно сигурността на брака помага на хората да преодолеят несигурността и изненадите, с които се сблъскват в ежедневието.

В рамките на изложението беше предложен богат избор на цветни аранжировки, фото и видео услуги, булчински рокли, свещи и летящи фенери, грим и прически  и всичко необходимо за сватбения ден.

Grand Wedding Show представи идеи за изискана сватба