Алиса Ганева е новото лице на Romantika Fashion

Алиса Ганева е новото лице на Romantika FashionМоделката Алиса Ганева ще е лице на колекцията Signature 2012 by Sofia. За първа година топ-дизайнерката София Борисова налага по-младо лице. Алиса е родена през 1991г. в град Търговище, но от 6 години живее във Варна. Сега е 2-ри курс във Варненския Свободен Университет "Черноризец Храбър", специалност "Мода и мениджмънт". От 8 години е в модните среди. Носетилка е на титлата Мис Варна 2009 и е участвала на конкурса Мис България. През лятото на 2011г. се снима на корицата на мъжкото списание “Maxim”. Красавицата в свободното си време рисува скици и прави модели. Тя мечтае един ден да има собствена модна къща.

Алиса е щастлива от факта, че е поканена за лице на модната марка, защото смята, че тоалетите на Романтика Фешън символизират чувственост, нежност и величие. Любими на миската са булченските рокли.

София Борисова избра лицето си след дълъг подбор на нови лица от цялата страна. На подиума тази година ще дефилират едни от най-красивите родни моделки, а за първа година дизайнерката дава път на младите ни манекенки, които вече трупат световна слава.

Романтика Фешън ще представи поредното си самостоятелно ревю на 25 януари в балната зала на хотел “Шератон”. В новата си колекция топ-дизайнерката София Борисова залага на своите fashion-идеи, оригинални материи, сложни кройки, а също на красотата и излъчването на родните красавици. Тя ще представи над 70 тоалета, предназначени както за дамите, които желаят да са уникални, така и за бъдещите абитуриентки.

Алиса Ганева е новото лице на Romantika Fashion

След като модната марка отново бе предпочетена от най-известният български шоумен Слави Трифонов и взе участие с ревю в собственото му шоу “Умна и красива”, София Борисова ще представи новите си творения пред отбрана публика.

Модният спектакъл ще бъде открит от певицата Нели Петкова, която също се облича с дрехите на Романтика Фешън. Рокли от новата колекция ще облекат Мис България 2011 Ваня Пенева, Мис България 2007 Юлия Юревич, Теди Велинова, Боряна и Ана Шехтови, Виктория Джумпарова, Катерина Мутафчиева, Фани Хараламбиева, Олга Модева, Деница Атанасова, Жасмина Тошкова и други.

Алиса Ганева е новото лице на Romantika Fashion

ПРИЧЕСКИ: Борислав Сапунджиев-Fashion Salon

ГРИМ: Цецо Андреев

ОБУВКИ: Glaza, специално изработени за ревюто

ОФИЦИАЛЕН ФОТОГРАФ: Диляна Флорентин