Premium style – партньор на Bridal Fashion на
Balkanica Wedding Expo

Premium style – партньор на Bridal Fashion на Balkanica Wedding ExpoЗа втора поредна година престижната българска фирма Premium style, със собственик – Мисис България Galaxy 2008Галина Недялкова, ще бъде партньор на Bridal Fashion на традиционното изложение Balkanica Wedding Expo на 21 и 22. 01. 2012 г. в хотел "Шератон". Premium style е официален вносител на най-добрите италиански фирми за цялостно луксозно обзавеждане – VG Santa Gostino, Visiоnaire/Ipe Cavalli, Novellini, Busnelli, Luciano Zonta, Bisazza, Catalano. Специално за представянето на Bridal Fashion на сватбеното изложение и тази година Premium style ще подсигури красива шатра от ковано желязо с четири ювелирно изработени ангели, която ще бъде подходящо обзаведена и аранжирана с живи пролетни цветя. В приятната обстановка на чаша шампанско клиентите и почитатели на Bridal Fashion ще могат да се информират за новите колекции на Pronovias Fashion Group, Elie by Elie Saab, My Lady, Enzoani, Atelier Aimee, Maggie Sottero и ще получат талони за отстъпки от цените на тоалетите в бутиците на фирмата. Premium style – партньор на Bridal Fashion на Balkanica Wedding Expo

Съвсем наскоро Мисис България 2008 Галина Недялкова показа новаторство и стил като засне фотосесия, в която представи две от най-известните италаиански фирми в противоположни браншове в дизайна - модният и мебелното обзавеждане. Галина позира с няколко тоалета на италианската марка за висша мода Atelier Aimee и култовият модел диван на фирмата от „Ботуша” – Visioanire/ Ipe Cavalli отличен със златен медал за най-добър дизайн на последното мебелно изложение в Милано.

Дизайнът на Ipe Cavalli е предпочитан от най-големите ценители за обзавеждане в света. С мебели на фирмата са обзаведени Trump Tower на Доналд Тръмп, хотел „Бурж ал Араб” в Дубай, много луксозни бизнес сгради и домове по света.

Premium style – партньор на Bridal Fashion на Balkanica Wedding Expo

На Balkanica Wedding Expo, четири бизнес дами и носителки на титлите Мисис България – отново Галина Недялкова, Паолина Петракиева, Катя Роуз и Елена Катраколева, ще представят коктейлни тоалети на световноизвестната дизайнерка Vivienne Westwood - нов съвместен проект на марката с бутици Bridal Fashion.

Premium style – партньор на Bridal Fashion на Balkanica Wedding Expo