Елеонора Манчева - Мисис България 2006


Мисис България 2006В Гранд Хотел София се проведе конкурсът “Мисис България 2006”. 12-те финалистки бяха подбрани от 726 писма от цялата страна.
За “Мисис България 2006” бе избрана 26 годишната Елеонора Манчева. Тя е съпруга на футболиста Владимир Манчев, който в момента играе за отбора на “Валенсия”. Женени са от 2 години и половина. В момента живеят във Валенсия, но Елеонора предпочита България и затова прекарва по-голямата част от годината у нас. Занимава се професионално с испански език и има собствен фризьорски салон. Мечтата й е да направи верига от фризьорски салони.
Освен че стана “Мисис България 2006” – тя обра и почти всички специални награди на журито. Сред най-големите е “Лице на Нестле-България”. Misis Bulgaria 2006

Победителката получи и чисто нов Форд Фокус.

Всички участнички се представиха в три кръга – с тоалетите на Батибалено, с роклите на Пердита и с тоалетите на официалния дизайнер на конкурса – Модна къща Романтика.

Короната на победителката предаде миналогсдишната Мисис България - Десислава Гръблева, която само преди месец грабна титлата “Супер модел на света”.
Подгласнички на г-жа Елеонора Манчева са :
1-во място - Екатерина Димитрова на 34 години от София.
2-ро място - Василка Грозева на 30 години от София
3-то място - Анелия Симеонова –на 30 години от Русе