София Борисова представя колекция Signature

София Борисова представя колекция SignatureРомантика Фешън ще представи поредното си самостоятелно ревю на 25 януари в балната зала на хотел “Шератон”. В новата си колекция топ-дизайнерката София Борисова залага на своите fashion-идеи, оригинални материи, сложни кройки, а също на красотата и излъчването на родните красавици. Тя ще представи над 70 тоалета, предназначени както за дамите, които желаят да са уникални, така и за бъдещите абитуриентки.

След като модната марка отново бе предпочетена от най-известният български шоумен Слави Трифонов и взе участие с ревю в собственото му шоу “Умна и красива”, София Борисова ще представи новите си творения пред отбрана публика.

Модният спектакъл ще бъде открит от певицата Нели Петкова, която също се облича с дрехите на Романтика Фешън. На подиума ще дефилират едни от най-красивите родни моделки, а за първа година дизайнерката дава път на младите ни манекенки, които вече трупат световна слава. Рокли от новата колекция ще облекат Мис България 2011 Ваня Пенева, Мис България 2007 Юлия Юревич, Гергана Малкоданска, Катерина Мутафчиева, Фани Хараламбиева и много други. А кое ще е новото лице на колекцията, медиите ще научат три дни преди самото ревю.

София Борисова представя колекция Signature

София Борисова представя колекция Signature