BALKANICA WEDDING EXPO - всичко за сватбата

BALKANICA WEDDING EXPO - всичко за сватбатаНа 21 и 22 януари 2012 ще се проведе BALKANICA WEDDING EXPO - най-голямото сватбено събитие в страната и на Балканите.

Под вещата организация на фирма EXPOLINE за четвърти пореден път професионалисти в сватбения бранш от страната и чужбина ще се съберат в балната зала на хотел Шератон, за да облекат във феерия и светлини очакванията на младоженците. Под знака на лукса и обещанията за красиво начало 60 фирми-изложители ще участват в тазгодишното издание на събитието. Поканени са най-добрите в сватбения бранш - брандове, производители на булчински рокли, официални облекла, бижута и аксесоари, сватбени агенции и представители на всички сфери на сватбените услуги -  декорация, фото и видео заснемане, кетъринг услуги и сватбени торти, музика и диджеи... Под покрива на  Шератон, събрани на едно място всички, които могат да бъдат в услуга на най-красивото, романтично и специално сватбено тържество.

В дните на изложението фирмите-изложители ще направят специални отстъпки за посетителите и ще се отзоват на всяко запитване на желаещите да получат повече информация, свързана с услугите, които предлагат. Защото за перфектното тържество са нужни професионалисти.

За младоженците BALKANICA WEDDING EXPO предлага и изненада с награди, за да бъде началото прекрасно и обещаващо. Специално подготвена томбола ще даде възможност на гостите да спечелят различни и примамливи награди - професионална сватбена фотосесия, цялостно организиране на сватбеното събитие, екскурзии, романтичен уикенд за влюбени, прекрасни подаръци като сватбени чаши с ръчно изработени елементи и романтични свещи с искрящи кристали Swarovski.

BALKANICA WEDDING EXPO - всичко за сватбата

Заедно с томболата за гостите ще се проведе и томбола МЛАДОЖЕНЦИ НА ГОДИНАТА 2011, организирано от списание Сватба, специално за двойките, сключили брак през изминалата година и изпратили снимки в редакцията.

Докато бъдещите младоженци ще имат възможността да започнат реализацията на сватбените си планове, за специалистите и фирмите това е чудесен начин да общуват с колегите си и да създадат ценни бизнес контакти не само на територията на страната, но и в чужбина, тъй като събитието е уникално по рода си и предлага среща на водещи фирми в различни сфери на сватбения бранш.  

BALKANICA WEDDING EXPO - всичко за сватбата

BALKANICA WEDDING EXPO е мястото, където се създават планове и се раждат идеи за най-красивия и най-важен момент в живота - този, в който започваме да споделяме пътя си и си обещаваме вярност и любов. Именно този момент се нуждае от специална атмосфера и професионална подкрепа, за да напомня в бъдещето за дадените обещания...

BALKANICA WEDDING EXPO - всичко за сватбата

В 16 часа следобед в събота, по време на изложението, ще се концентрират всички емоции, за да се създаде атмосфера, подходяща за фотосесия... Ще бъдат представени официалните рокли на дизайнерката Vivienne Westwood. Уникални произведения в специална колекция рокли с корсети и иновативен подход при изработване, подходящи за всеки тип фигура и интригуващи всеки вкус. Vivienne Westwood вече и в България - с уникални официални и сватбени рокли!