Джузепе Сартори без дрехи на Седмицата на мъжката мода
в Милано

Джузепе Сартори без дрехи на Седмицата на мъжката мода в Милано"Нововъведението" бе демонстрирано по време на започналата в събота в Милано Седмица на модата.

Манекенът, удостоен с честта да покаже последните тенденции от мъжкия стриптийз в мразовитата част на годината, се оказа всъщност актьор – Джузепе Сартори. Той имаше възможност да се изяви при демонстрацията на мъжка мода за сезона есен-зима. Докато другите излизаха на подиума с костюми, якета и балтони, той се появи гол с нещо като хавлия, препасана около някои части от тялото му. След като демонстрира как не трябва да се ходи при ниски температури, той се обърна и тръгна да се прибира, но през това време платът небрежно падна от тялото му. Очевидно замисълът бе да се покаже какви са новите тенденции при мъжките задни части (и не само при тях) през сезона есен-зима.

"Нововъведението" при ревютата на мъжка мода затвърждава сексуализирането на модата. Подобен сюжет се разигра по време на Седмицата на модата в Лондон през 2010, когато манекенки излязоха чисто голи на сцената в дефиле на шапки и перуки.

Джузепе Сартори без дрехи на Седмицата на мъжката мода в Милано

БГЕНС