ВИП дами в тоалети на Bridal Fashion на петия руски бал

ВИП дами в тоалети на Bridal Fashion на петия руски балПетият благотворителен руски бал, организиран от лорд Евгени Минчев ъф Итън отново събра известните дами и господа в България.

Красивите българки блеснаха по последна мода в залите на хотела на Валентин Златев в Правец. Евгени беше с бижута от колекция на кралските ювелири. Минчев ги беше избрал и по протокол като тукашния съдружник на световноизвестния "Мосимъм клуб" в британската столица. Още повече че минути преди старта на соарето посрещна Лиз Брауър, прочута дама от бо бонда на Острова. Колоритната дама се появи с рокля, обшита с тюркоазени пайети, от ателиетата на Вивиен Уестууд. Огърлицата й беше с камъни в идентичен нюанс, а върху косите си беше сложила червена тематична корона. Лиз съвсем сериозно коментира, че българките са супер шик и са достойни за световната хайлайфна сцена. Брауър е личен пи ар консултант на принц Чарлз, Шърли Беси и Ивана Тръмп. Преди време тя развъртя и кампанията на Борис Джонсън, сегашния кмет на Лондон.

ВИП дами в тоалети на Bridal Fashion на петия руски бал

Мисис България Вселена 2010 – Паолина Петракиева блестеше с уникална рокля в цвят тюркоаз и черно на световноизвестната модна марка Maggie Sottero, спечелила досега десет световни награди за моден дизайн. Стилът на Паолина беше оценен и от директора на Enzoani – Дик Ван Цутпфен, специално пристигнал за събитието. Тоалет от същата фирма бе избрала и Лейди Свят 2009 – Цвети Разложка.

ВИП дами в тоалети на Bridal Fashion на петия руски балВИП дами в тоалети на Bridal Fashion на петия руски балВИП дами в тоалети на Bridal Fashion на петия руски бал

Ивана Скендерова, която е номинирана за бизнес дама на годината в категорията „дебют” беше супер елегантна в шедьовър на каталунския гигант Pronovias в римски стил и разкошен дантелен гръб. Марката е предпочитана от дамите на европейската аристокрация и много ВИП като Иванка Тръмп, Миранда Иглесиас и Деми Мур. Pronovias избра и бизнес дамата на 2011 – Мая Цакова – разкошна копринена феерия в блестящо черно, като със същата рокля бе и испанската актриса Амая Саламанка на приема при принц Чарлз през юли.

ВИП дами в тоалети на Bridal Fashion на петия руски бал

Мисис България Глоуб 2008 – Милена Шаркова, известна с благотворителните си инициативи също се бе доверила на каталунската фирма номер едно в света в производство на булчински и официални рокли. В Pronovias грееше и Мисис България Европейски Съюз 2010 – Росица Стойчева. Друга бизнес дама – Катя Куванджиева бе неотразима в сребристо сива рокля на английската марка Mascara, чиито тоалети са предпочитани от дамите на острова и често присъстват по кориците на модните английски списания. В творение на английската марка в най-актуалния цвят в момента – метеоритно синьо бе и адв. Биляна Тончева.

ВИП дами в тоалети на Bridal Fashion на петия руски бал

Мисис България Европейски Съюз 2011 – Катя Роуз, която заедно със съпруга си само за месец декември е дарила 12 000 лева за благотворителните каузи на Мисис България блестеше в тоалет на ненадминатия Хаим Бар, главен дизйнер на екслузивната израелска марка My Lady, любима на Кейт Мос и световноизвестната певица Ищар.

Марките Pronovias, Maggie Sottero, Mascara, My Lady, Enzoani и Atelier Aimee са представени в България от Bridal Fashion, а от средата на януари 2012 в бутиците ще бъдат налични и тоалетите на новата италианска марка – Carmen Cinefra, само в единични бройки и на най-добрите цени в Европа.