Празнични прическа и грим за добро самочувствие

Празнични прическа и грим за добро самочувствиеНовогодишната прическа дава настроение и трябва да се подбере в зависимост от нагласата за празника, мястото и тоалета, който сте избрали. Това заявява пред БГНЕС стилист Капанов по време на коледен семинар, на който бяха дадени предложения за празнични прически.

"Днес давам идеи на фризьорите от цялата страна да направят прически, които са подходящи за техните клиенти. Въпреки кризата всяка жена има нужда от самочувствие, каквото правят прическата и грима", обясни стилистът.

Тенденцията тази година е да сте с прибрана, но небрежна коса. На мода в звездната нощ са обемът, разхвърляните кичури и топираните бретони. Според стилист Капанов мястото, където ще празнуваме новогодишната нощ, е от решаващо значение за избора на прическа. Фризурите у дома, на планина или в ресторант са различни и трябва да бъдат внимателно подбрани, за да извлечем от тях достатъчна доза весело настроение.

Празнични прическа и грим за добро самочувствиеПразнични прическа и грим за добро самочувствие

Празнични прическа и грим за добро самочувствие

На коледния технически семинар се развихриха 52 фризьори от цялата страна, сред които и самият Капанов. Той даде идея за няколко прически, с които да посрещнете 12-тия час. Непокорство, индивидуализъм и убийствен чар ще излъчвате, ако се доверите и разрошите коси в коледната и новогодишна нощ.

Част от днешните 52-ма участници ще представят България в Рим през месец юни на Световния конгрес на Интеркоафюр - Мондиал. "Гордея се, че България се представя за пореден път и сме в първата десетка, и отново ще представим едно грандиозно шоу", обеща Капанов.

Празнични прическа и грим за добро самочувствие

Празнични прическа и грим за добро самочувствие