Българска фирма създаде уникална форма на нокти за френски маникюр

* Най-новите професионални марки за красота в България и по света ще бъдат представени на Arena Professional тази есен

Есенното издание на националното изложение за фризьорство, козметика, маникюр и педикюр, SPA&Wellness Арена на красотата - Arena Professional / B2Beautiful ще се проведе между 19 и 21 ноември в Интер Експо Център - София. То ще акцентира върху иновациите и революционните технологии в сферата на красотата и здравето в световен мащаб, представени и на българския пазар.

На Arena Professional и тази есен ще бъдат представени всички професионални марки козметика и апаратура за коса, лице, тяло и нокти, които заслужават доверието и на най-претенциозните клиенти - повече от 200 световни и български марки-лидери на над 60 производители и вносители.

Българска фирма създаде уникална форма на нокти за френски маникюрЕдно от ексклузивните неща, които ще видите за пръв път на изложението е новата уникална форма на нокти за френски маникюр 4edge, разработена и патентована от българската компания Експерта Фешън. За пръв път в света българска компания разработва форма за нокти! Това е своеобразен празник и гордост за страната ни и по този повод като гости на изложението ще присъстват и популярните лайфстайл дами Евелина Борисова, Мария Илиева и Ирина Флорин, които са дългогодишни фенове и клиенти на компанията, и върху тях специалисти ще демонстрират новите тенденции в маникюра.

Друга ексклузивна иновация на Arena Professional ще бъде най-новата за българския пазар професионална козметика за коса - Tec Italy (Мексико), представлявана за цяла Европа от българската компания Болкан Бюти Къмпани. Tec Italy e характерна с това, че всички формули на продуктите им се базират на древното изкуство за съчетаване на лечебни треви и растения, идващо от културите на Маите и Ацтеките.

Арена на красотата - Arena ProfessionalОсвен демонстрации и уъркшопове на най-новите козметични марки за българския пазар, тази есен като важна част от програмата на Arena Professional ще бъде специалнoтo безплатно Look&Learn обучение за фризьори, организиранo като фешън шоу от българската секция на Hаute Coiffure Francaise. Самият Васил Атанасова - Арт директор на българската секция, ще покаже най-новите модни тенденции в подстригването за 2011-2012 г. Всеки посетител на изложбата ще може да присъства в залата и да гледа шоуто

Концепцията на Arena Professional тази есен е да покаже всички възможности за съхранението на красотата и здравето - не само като външен вид, но и отвътре.

Като неизменна част от тази концепция за красота и здраве, стои храненето. Ето защо всички посетители на изложението ще могат да получат индивидуална консултация от специалисти относно възможните причини за техните хронични заболявания, свързани с неподходящите за конкретния организъм хранителни продукти - като запек, диария, мигрена, хронична умора, депресия, кожни заболявания, ставни болки, наднормено тегло, анемия и др. Консултациите ще се правят от представители на най-ефективните, модерни и нашумели напоследък кръвни тестове ImuPro, представени в България от популярния д-р Радослав Тошков. Тестовете обхващат 270 от най-важните и често използвани храни.

Също в тази връзка на изложението всички участници ще имат и уникалната възможност за индивидуална среща и с консултантите-диетолози от Eat4Fit.bg, които ще обърнат внимание на всеки и ще дават безплатни съвети за правилно хранене с цел постигане на оптимален външен вид и чудесни кожа, коса и нокти.

Професионалистите от бюти бранша пък ще могат да усъвършенстват уменията си за обслужването на клиента в салона, като получат специална консултация от популярния експерт по бизнес етикет и кроскултурна комуникация Весела Меламед . Тя ще направи и представяне за бютистите като акцентира върху ролята на мениджъра за мотивацията на служителите в салона и за доброто им отношение към клиента, както и върху разликите между българския и чуждестранен клиент в салона за красота, SPA и Wellness центъра.

Повече информация за участие в изложението можете да получите на www.arenaofbeauty.bg или да пишете на arena@ask.bg. За да посетите изложението, освен на място, тази есен ще можете да си закупите билети и предварително онлайн на www.ticketpro.bg или от всички каси на TicketPro в страната. Всеки участник, закупил билет от TicketPro онлайн ще може да участва в специална томбола с награди за красота и здраве.