Ивана Скендерова още по-женсвена с нова “COUTURE” визия

Силвия Тодорова

Ивана Скендерова  в бутик Juicy CoutureИвана Скендерова беше сред ВИП гостите на коктейл-партито “Couture is Here!” миналата седмица и дни по-късно се върна в луксозния бутик на Juicy Couture на „Съборна” 4.

Една от най-елегантните светски дами в България очевидно е била привлечена от непокорния дух на ексцентричната модна марка и е харесала за себе си визията на L.A. момиче.

Фотограф, който следи актуалната фешън дестинация в сърцето на столицата, е засякъл Ивана Скендерова да пазарува в луксозния бутик. Тя е изпробвала вълнена жилетка тип „прегърни ме” с актуалното за сезона райе в цветовете бяло, червено и синьо. Към нея е избрала рокля от 100% коприна в синьо и кафяви кожени боти с холандски ток.

Ивана Скендерова

С приятелки Ивана е споделила, че си е избрала блуза с артистична панделка на черно бяло райе, защото това е любимият й десен. Сред покупките е имало още и ботуши в тъмно сиво от варена вълна и украсени с фини ръчно шити пайети.

Ивана Скендерова  в бутик Juicy CoutureИвана Скендерова  в бутик Juicy Couture

Светската бизнес дама и този път утвърди изтънчения си моден вкус, като заложи на нежния шик и женствена “couture” визия. Тя не си тръгна от бутика на „Съборна” без да се сдобие и с луксозната икона на Juicy Couture – анцуг, който е избрала в елегантния черен цвят със златист цип.

Ивана Скендерова  в бутик Juicy Couture

Ивана Скендерова  в бутик Juicy Couture

Ивана Скендерова  в бутик Juicy Couture


Ивана Скендерова  в бутик Juicy CoutureСнимки:

1. – 2. Ивана Скендерова разгледа с интерес някои от луксозните дрехи и аксесоари в бутика на Juicy Couture, както и самия магазин.

3. – 4. Вниманието си Ивана Скендерова спря на вълнена жилетка тип „прегърни ме” с райе в бяло, червено и синьо, която пробва в комбинация с атрактивни аксесоари.

5. – 7. Блузата в черно-бяло райе елегантната Ивана комбинира с черна шапка от заешка кожа, подходящи обици и бяло елече. Като допълнение към този сет тя хареса и аромата на парфюма Viva La Juicy с ухание на горски плодове, сочна мандарина, жасмин и гардения.

8. Вече направила своите покупки, Ивана продължи да разглежда някои от артикулите в луксозния бутик.

Фото: © Иво Пресолски

Чети повече във Fashion Lifestyle Magazine