Топмодел на "Визаж" ще снима реклами в Тайланд

Меги Колева ще снима топ реклами в ТайландДесетки агенции от Банкок, произвеждащи реклами за световни модни марки, затрупаха със запитвания служебната поща на международния букер на „Визаж” Тихомир Белегански. Причината е Меги Колева, която вече е предпочитан модел за реклами от водещите тайландски партньори на българския лидер в модния мениджмънт. Знойната красавица ще снима за клиенти на известната агенция „Елит Модел Тайланд”, която в екзотичното кралство е представител на световната „Елит Модел Мениджмънт”.

Преговорите по подписването на договора за рекламните изяви на „Мис Плеймейт 2011” зад граница продължиха повече от месец. През това време тя усилено хапваше сладкиши и висококалорични храни, за да увеличи фините си мерки до предпочитаните за източния пазар стандарти.

Въпреки минималния си за модел ръст от 170 см, Меги очарова тайландските букери с неоспоримия си чар и излъчване. Популярната родна хубавица вече е стегнала няколко куфара с багаж и заминава за космополитния мегаполис още тези дни. Международният експерт на „Визаж” Белегански прогнозира бляскава кариера на младата звезда в съвременната Мека на рекламната индустрия.

Меги Колева ще снима топ реклами в Тайланд