Краси Радков ожени финалист от шоуто Танцувай с мен

Краси Радков ожени финалист от шоуто Танцувай с менС вид ала екс-столичният кмет Бойко Борисов Краси Радков ожени любимия си участник от шоуто Танцувай с мен - финалистът Борислав Атанасов. Актьорът от "Шоуто на Слави" бе специален гост на първата венецианска сватба, правена у нас. Краси толкова влезе в роля, че преди официалния граждански брак се разгорещи "вземате ли се, щото аз ви давам".

Нашумелият актьор Иван Юруков, познат от екрана от участието си във филмите "Забранена любов" и "Столичани в повече" също не пропусна да разсмее гостите с комични скечове и забавни шеги.

Младото семейство Боби и Буба се врече във вечна вярност в атмосферата на карнавална Венеция. Ресторантът, където се проведе тържеството, беше изцяло преобразен в пищни декорации в златно и лилаво с богати аранжировки от цветя.

Краси Радков ожени финалист от шоуто Танцувай с мен

Идеята как да изглежда сватбената церемония е на булката, вдъхновена от загадъчната романтика на Венеция. "Обичам този град и атмосферата, която създава. А аз исках сватбата ни да се превърне в един незабравим за всички празник. Трябваше да бъде нещо различно, което досега не сме правили. Харесвам Венеция, маските, които са толкова уникални, ромтичната атмосфера, площадът Сан Марко ... всичко”.

Краси Радков ожени финалист от шоуто Танцувай с мен

Неповторимото тържество на Буба и Боби започна с паж, който водеше шествието на младоженците и кумовете. ”Михаела и Лазар са наши приятели – много забавни млади хора.” Пременена в уникална рокля, Буба събра погледите на гостите, слизайки от елегатна лимузина. Роклята за най-важния ден в живота си, Буба е измислила сама.

Краси Радков ожени финалист от шоуто Танцувай с мен

"Обичам семплите и изчистени модели, които стоят стилно и не показват изобилие от камъни и дантели", обясни Буба. След като направи модела си, дизайнерите - Соня Атанасова и Силвана Данаилова от модна къща "Принцес" сътровиха за седмица тоалета на булката. Също така, дизайнерките се погрижиха и за роклите на малките и големите шаферки. Разбира се роклята и букета на Буба бяха изцяло в тон с украсата за сватбата, декорирана от сватбена агенция "Диаманти".

Краси Радков ожени финалист от шоуто Танцувай с мен

Изненадите за гостите започнаха веднага след края на изнесения ретуал по бракосъчетанието и венчавата на двойката. След като приеха поздравленията на гостите, Буба и Боби повикаха и мимове, които докато забавляват гостите им раздадоха и подаръци - елегантни малки маски във венециански стил. Атракцията на тържеството бе своеобразният бал с маски - всеки гост се впусна във вихъра на танца с пъстроцветно домино на лицето.

Краси Радков ожени финалист от шоуто Танцувай с мен

Снимки:
1. Младоженците Буба и Боби
2. - 3. Младоженците със своите шаферки и шафери
4. Краси Радков с младоженците и дизайнерките от модна къща "Принцес"
5. Гости с венециански маски
6. Иван Юруков със Соня Атанасова и Силвана Данаилова от модна къща "Принцес"