НИКИ БОЖИЛОВ РАЗДАДЕ АВТОГРАФИ

* Моделът „Морфология” вече е в магазините на Triumph и в България

Силвия Тодорова

Ники Божилов раздаде автографиДизайнерското боди, наречено “Морфология”, с което младият български дизайнер Николай Божилов спечели световния дизайнерски конкурс Triumph Inspiration Award 2010 на 16 септември в Лондон в оспорвана конкуренция със свои колеги – студенти по дизайн от целия свят, вече е в магазините на Triumph! То е произведено в лимитирана серия и се продава в избрани бутици за бельо на Triumph по целия свят.

На 19 октомври в магазина Triumph в Сердика Център лично авторът на бодито раздаде автографи, а Олга Модева – втората подгласничка на конкурса „Мис България 2011”, представи адаптираната версия на модела „Морфология”.

Ники Божилов раздаде автографи

Всеки, който желае да пробва и едновременно с това да получи автограф лично от автора, ще бъде посрещнат също на:

  • на 22 октомври от 15,30 -16,30 часа в магазин Triumph Мол София;

  • на 22 октомври от  17,30 -18,30 часа в магазин Triumph на ул. „Патриарх Евтимий” 86, София.

Другите магазини Triumph, в които можете да откриете модела, са: Бургас: Мол Бургас Плаза и Триа Сити Център; Варна: Мол Варна и Гранд Мол Варна; София: ул. "Граф Игнатиев" 22 и 53, Пловдив: Мол Пловдив

Бройките са ограничени, така че всеки, който иска да се сдобие с модела, покорил модната сцена в Лондон през 2010 г., трябва да побърза!

Ники Божилов раздаде автографи

Запитана от сп. ELLE България какво е усещането да носиш „Морфология“, топ моделът Лили Коул отговаря: „Препоръчвам на вас и на всички жени да разберат сами! Мисля, че моделът е наистина много красив и би могъл да се носи дори като топ – с дънки например. Комбинацията от  прозрачни и плътни елементи, го прави много женствен.“

Изгряващата поп звезда от Великобритания – Шарлийн Рена – избра да бъде облечена именно с модела „Морфология” в клипа си “High Roller”, който снима по времето на световния финал на конкурса в Лондон през 2010 г.

Мотото на дизайнерския конкурс за най-вдъхновяващо бело – Triumph Inspiration Award през 2010 беше “Shape Sensations”. За националния финал на конкурса на 12 май 2010 г, Николай Божилов изработи моделът „Морфология”, вдъхновен от пластичната анатомия и мускулатурата на женското тяло. Мотото на конкурса през 2010 г. не беше случайно, тъй като дизайнерите на концерна Triumph стартираха нови серии моделиращо бельо, обединени под названието Shape Sensations. А дизайнерското творение на Николай Божилов си спечели заслужено първото място на световния финал, вписвайки се изцяло в тази стратегическа концепция на Triumph.

Ники Божилов раздаде автографи

Снимки:

1. - 2. Николай Божилов раздаде автографи в магазина Triumph в Сердика Център

3. Ники Божилов и Олга Модева с адаптирания модел „Морфология”.

4. Николай Божилов получи поздравления от проф. Любомир Стойков

Фото: © Божидар Марков

Четете повече във Fashion Lifestyle Magazine