Модна премиера на марката Tina Social Club

Модна премиера на марката Tina Social ClubНа специално модно парти D-lifestyle concept store представи младата дизайнерка Христина Ангелова. Талантливата възпитаничка на НБУ дава сериозна заявка за място сред елита на родната модна индустрия. Христина стартира кариерата си като създава преди година модно ателие под марката Venus. След като се среща с криейтив екипа на D-lifestyle Concept store, те създават за нея една нова и необичайна модна концепция - TINA SOCIAL CLUB. Творчеството на дебютиращата дизайнерка вече е познато в светските среди. Тя създава прочутото диодно яке на Устата, след което става главен дизайнер на конкурса Top Model of the World през 2009г. Нейни тоалети са обличали Илияна Раева, Славея и Виолета Сиракови, тв водеща Нели Ангелова, певицата Есил Дюран.

TINA SOCIAL CLUB цели да покаже модата като връзка между света на изкуството и индивидуалността. Издигайки този социален обмен, подписан от колекция сака и рокли, брандът е платформа за изразен характер и творчество. Всеки може да бъде част от Тина, всяко сако е едва началото на една лична история на дамата, която го носи - именно тази история е в сърцето на необичайният моден клуб за първи път в България.

Модна премиера на марката Tina Social Club

"Модата е силна само когато вдъхновява и подтиква към начин на живот, който е част от социално движение. В противен случай това са просто дрехи", е мнението на създателите на концепцията. TINA SOCIAL CLUB поставя началото на легендата за съвременнатa жена. За да осъщесвят тази идея, Tina и d-lifestyle създават едно забележително издание - The TINA SOCIAL CLUB ISSUE. За първият брой дрехите са представени от топ-моделката Гергана Малкоданска заедно с фоторепортаж от френската Ривиера, специално заснет от d-lifestyle за новият тренди клуб на младата дизайнерка.

Модна премиера на марката Tina Social Club

"Покупката на изделие на TINA SOCIAL CLUB е също толкова кокетна, вълнуваща и на ниво познато само при голями световни марки", твъдят създателите на марката. Всяко сако или рокля е едно бижу, което TINA създава, а d-lifestyle опакова в изящен кожен калъф, закачено на собствената си текстилна закачалка с емблематична черна кожена папийонка. Дрехата ви е направена по размер и доставена като на принцеса. Специфичният почерк на TINA се разпознава в атрактивен силует, креативни конструкции в унисон с висококачествени материи. Платовете, с които работи дизайнерката са коприна, вълна, кашмир, памук и са на водещите в бранша италиански дизайнери.

Модна премиера на марката Tina Social Club