Новата колекция на Juicy Couture привлече вниманието
на Жени Калканджиева

Силвия Тодорова

Новата колекция на Juicy Couture привлече вниманието на Жени КалканджиеваНатовареният график на собственичката на модна агенция „Визаж” – Жени Калканджиева – не й попречи да прекара около час в луксозния бутик на Juicy Couture на ул. „Съборна”. Горещата модна точка в центъра на София очевидно е привлякла вниманието и на една от най-красивите носителки на титлата Мис България и шеста по хубост в света.

В бутика зоркото око на фотографа Божидар Марков забеляза, че Жени Калканджиева пробва ефектна рокля тип хамелеон и сет от пола и блуза в актуалните за сезона цветове. Специално внимание тя обръща и на аксесоарите, придаващи изискана ексцентричност на непокорната марка Juicy Couture.

Близки до шефката на „Визаж” споделиха, че тя си е избрала нежно мултифункционално колие с дължина, която се регулира, две спортно елегантни чанти в комбинация от златно и черно, както и класическа тениска в сиво с надпис “Love Juicy” от новата колекция.

Новата колекция на Juicy Couture привлече вниманието на Жени КалканджиеваНовата колекция на Juicy Couture привлече вниманието на Жени КалканджиеваНовата колекция на Juicy Couture привлече вниманието на Жени Калканджиева

Новата колекция на Juicy Couture привлече вниманието на Жени Калканджиева

Новата колекция на Juicy Couture привлече вниманието на Жени Калканджиева

Новата колекция на Juicy Couture привлече вниманието на Жени Калканджиева

Новата колекция на Juicy Couture привлече вниманието на Жени Калканджиева

Снимки:

1. Собственичката на „Визаж” с новите си придобивки от бутика на Juicy Couture.

2. - 3. Жени Калканджиева се хареса в ефектната рокля тип хамелеон от последната лимитирана серия висша мода Bird by Juicy Couture. Към роклята тя избра и подходяща чанта.

4. - 5. Блузата от 100% вълна и късата пола от 100% коприна в актуалните за сезона тонове също са от лимитираната серия висша мода Bird by Juicy Couture. Тоалета Жени Калканджиева допълни с подходящи аксесоари.

6. Жени Калканджиева се спря и на специалното място в бутика, където са подредени емблематичните за марката велурени анцузи.

7. Жени Калканджиева разглежда луксозния интериорен дизайн в бутика на Juicy Couture.

8. Собственичката на „Визаж” си тръгна от бутика на Juicy Couture доволна от новите си придобивки.

Фото: © Божидар Марков/ „От игла до конец”

Чети повече във Fashion Lifestyle Magazine